Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Kære alle sammen. Jeg har allerede fået flere breve, hvor er det dejligt. I dag har jeg overvundet mig selv, iført mig havehandsker og revet ukrudt op på en hel terasse. Akompagneret af fuglefløjt og i en dejlig stille fugtig duftende atmosfære. En skade bygger rede i toppen af valnøddetræet og skovduerne kurrer i læhegnet. Nu er min samvittighed ren til at skrive, væve og læse, hvilket udgør de beskæftigelser, jeg allerhelst vil bade mig i. Solen kan lokke mig udenfor, men så skal det ikke blæse overhovedet. Det eneste problem jeg har med det, er at alle mine interesser sker siddende og jeg SKAL også motionere, så jeg må ud to halve timer om dagen og gå og cykle, for nu får jeg ikke den gående og stående motion, jeg havde, mens jeg underviste, altid stående eller gående på lange gange trapper og gårdvagter.Så op af stolen! Jeg fandt et godt citat, hør engang: Du skal aldrig prøve på at lære en gris at synge. Du spilder din tid og du irriterer grisen!!!
Og et andet: Træk ikke i hesten, når den springer. Det gør man altså tit. Det hele handler om at give sig tid og ikke forlange det umulige. Men hvor sker det alligevel tit, at man gør det.
Vrede er et sundhedstegn. At tabe er en prøve på ens karakter. Jeg er lidt vild med den slags, og jeg samler dem på små kartotekskort. Så maler jeg med akvarel og farveblyanter på dem og sætter dem i en kasse. Jeg har 300 nu, og er man sur en dag, kan man hurtigt vende stemningen ved at sætte sig til at læse en stak af dem. Intet er tilfældigt. Knus fra eventyr

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 3.dag er publiceret 06/05-2003 11:24 af Ragnhild Bach Ølgaard (eventyr).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.