21 år siden

AllerHelvedesForbistredeMØG!!

Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Det var idag jeg skulle aflevere mit projekt, kl. 14.00 for at være nøjagtig. Jeg var overbevist om at jeg kunne nå det, og jeg var da også færdig en time før aflevering. - Så skulle jeg skrive ud.

Ville have det i farver, så jeg satte den til at printe på skolens eneste farveprinteter. Tidligere idag har jeg haft lavet en prøve af min forside (jeg skulle alligevel have to). Dernæst rapporten. Da jeg kommer derned, ser jeg 10 min. kø, hvilket er OK for det havde jeg regnet med. Den skriver ud - MEN - så opstår der papirstop. Det tog ca. 10 min. at ordne. Jeg kan jo stadig nå det, så det er iorden for mig. Da den så når hen i nærheden af mit udskriftjob, begynder den at sætte sorte streger over hver side! Forbistrede maskine! Desuden gør den det, at efter at have printet minrapport ud, sletter den min forside som skal til at printes ud! Møg maskine!
OK, jeg har stadig 40 min. og printer så rapport + forside ud på sort/hvid maskinen... PAPIRSTOP!! - Desuden kø. Da der er 10 min. tilbage har den printet min rapport, men IKKE FORSIDEN. For ind i helvededaosse! Der er desuden mindst 5 i kø bag mig, der også mangler deres 30-sidersrapporter, desuden skal jeg have lavet huller i mine rapporter og se at få afleveret.
Jeg når at få lavet huller i den ene rapport, ser der er 4 min. tilbage, løber efter læren, når at finde ham, men får altså afleveret min ene rapport uden forside.

Han siger bedrevidende "-Man skal ikke printe ud i sidste øjeblik" - MØG LÆRER!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget AllerHelvedesForbistredeMØG!! er publiceret 05/05-2003 14:48 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.