21 år siden

Dagforbi

Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Føs'dag? den var pretty louvsy. Min mormor blev ved med at tale om sin brækkede arm om, og om, og om igen. - Man bliver altså træt af det i længden.

Desuden fik jeg kun noget fra min ønskeseddel af min far (Heldigvis er han ikke nærig), og i maden (både dessert og hovedret) var der kommet dele i jeg ikke bryder mig om. Jeg føler lidt det var en pligtfest. Den SKAL holdes, der SKAL mad på bordet og der SKAL gives en gave. Hvad bedre end at give føselaren en attachemappe og lidt undertøj der alligevel ikke er hendes smag og størrelse? Godt nok står det ikke på ønskelisten, men undertøjet er jo nemt og en attachemappe er vel det som alle går og har en akut mangel efter?

Det eneste positive var at min kusine var gået på kur, og i løbet af de sidste tre måneder har hun tabt sig 11 kg. GO TINA!
- Så er der dog det, at jeg har lovet mig selv at den dag hun gik på kur, gjorde jeg det også, effektivt! Så here goes milkshake and cake, goodbye. (og jeg som troede mig i sikkerhed.)
Har kun spist gulerødder og drukket vand i dag. Føler mig lidt kaninagtig, så jeg skal skynde mig at finde noget mere varieret før jeg fristes, *(kan dog lide gulerødder). - Men kan hun tabe 11 kg, så kan jeg eddermame også tabe de 8 jeg gerne vil af med. Hun skal nok fortsætte i over et år, men hvis jeg er god, kan jeg heldigvis klare det på et par måneder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagforbi er publiceret 07/05-2003 17:36 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.