Sidst på dagen..

Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
200
Jette Peters...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Lige nu, har jeg hjertebanken.
Mine hænder ryster en smule.

Har lige været på skolen fra 16-19.
Kørte hjem på rutinen, men bed mærke i at den strækning hvor jeg normalt drøner afsted i dag blev tilbagelagt med 50 km/t, et sted hvor man ellers må køre 80 km/t. Tankevækkende.

Fik ikke spist meget til aftensmad. To meget meget små skiver mørbradshalløj og en lille skefuld pastadims. Jeg har kvalmen siddende i halsen.

Ikke fordi maden var dårlig, men jeg kan simpelthen ikke få mad ned for tiden. I morges spiste jeg kun en minimal portion havregryn med mælk, måtte smide lidt under halvdelen ud. Det ligner ikke mig.

Har siddet på facebook og leget med civilstatus. Tør ikke gemme ændringerne, før jeg er blevet bedre til det her humørcirkus. Hvorfor? For bekræftelsen. Ikke en dyr andet, og jeg er sucker nok til at indrømme det. Men det er vel også en bedrift i sig selv.

Opvaskeren kører. Vaskemaskinen kører. Burde komme til bunds i rodet, og få det sidste kørt over til faster, så jeg kan hente mine briller, men kan mærke, at det heller ikke bliver i dag.

Er faldet lidt til ro. Føler en underlig distance til både min søster og min far lige pt. Ville give en hel del for at være alene hjemme lige nu. Bare lige lidt. Alene.

Snutten har lånt mig sit hus i weekenden, så jeg kan komme væk herfra. Skønt! Virkelig skønt! Er hende så taknemmelig. En klump faldt fra uroen, da jeg blev forsikret en mulighed for at komme væk.

Hjertebankenen er væk. Tænkte at jeg gerne ville snakke med Teak. Men det slog mig, at jeg ikke rigtig ved om hvad. Hvis jeg gjorde det, ville det betyde at jeg ville tage endnu en rutchetur i Roomie-helvedet. Hvilket ville gøre mig ked af det = dårlig idé.. Omvendt ville jeg gerne pludre lidt med ham, om hundetræningen og lige for at sige godnat.. Han lovede mig godt nok at skrive tilbage her til aften, men jeg tvivler på at han husker det.. Noget i mig vil hellere ringe og sige godnat, end at blive skuffet over at han ikke svarer..

Hulahoppede i eftermiddags, mens jeg var hjemme og vende. Kan stå foran fjernsynet med ringen igang, ganske bekvemt. Kan holde ringen kørende i et minut og 45-50 sekunder. Det irriterer mig at det ikke er mere. Vil op på mindst to minutter. Og så tre - og så videre. Kan mærke det giver nogle seriøse blå mærker.

Hm.. Tænker lidt, at jeg også helt kunne lade være med at give lyd fra mig i aften.. Bare dyrke min udmattelse, og daffe i seng..

Min mor er lige kommet hjem. Far vil se fodbold. Heidi laver lektier, og brokkede sig netop over, at jeg pudser næse om morgenen.

Tror jeg vil ringe til en veninde og pludre med hende. Fik hende brændt af i weekenden. Det var noget lort, men jeg mener lidt, at den weekend kan undskylde en hel del.

Jeg er stolt! Humøret halter ikke (endnu). Kan mærke at det ligger lige under overfladen og truer med at komme til udtryk i en tudetur, men jeg er fast besluttet på at det IKKE skal ske i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidst på dagen.. er publiceret 09/02-2011 20:19 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.