Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Af ukendte årsager lykkedes det mig vist lige pludselig at få fyret lidt op under manden i går - næste weekend kunne måske ende med at byde på en gang bagsædesex..!

Fik snakket med ham af et par omgange. De har haft besøg af advokaten, der gik heldigvis rigtig godt - det egentlige problem i hele hus-halløjet er en mellemmand, der har syltet drengenegodt og grundigt. Så nu bliver der lagt op til at det Teak i sin tid foreslog i en mail til husejeren som ændring af kontrakten bliver godkendt.

Enden bliver så tre mulige løsninger. Enten bliver huset bragt i en stand hvor det rent faktisk kan lejes ud, og de bliver (allerede udelukket), eller også køber Teak det og smider Roomien ud, som sidste mulighed sørger de begge for at komme ud derfra. Hvilket er mest sandsynligt. Teak gider i hvert fald mere..

Han havde hevet fat i Roomien, der åbenbart har et problem med at der kommer mennesker rendende hele tiden, hvilket stort set begrænser sig til mig.. Og det behøvede jo altså heller ikke være hver weekend at "de der folk" kom rendende! Teak sagde fra. Roomien skal ikke afgøre hvordan, hvornår eller hvem.

Det eneste reelle fair fra Roomien var et ønske om at vide hvornår der så kommer nogen, så han kan planlægge. Hehe. Teak planlægger stort set ikke, så det bliver spændende. Han har dog allerede meldt ud at jeg kommer i weekenden, og bedt ham styre sig.

I går var det i hvert fald storslemt. Roomie beklagede hvis Teak ikke følte sig velkommen i huset. Problemet er bare, at den følelse holdt op med at være tilstrækkelig dækkende allerede for lang tid siden. For pokker, der er jo en grund til at vi flygtede ud til hans mor!! Ej hvor er han skråt lige op dum!!

Fik sagt godnat til Teak, med en slutkommentar om at jeg synes det havde være en god weekend. Han var helt enig, "trods alt". Hvor det nok dækker over Roomies dårlige opførsel og det faktum at han ikke rigtig blev fuld til festen, og det lille optrin der var der.

Det er ikke let at være os, men vi er det ikke desto mindre..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bagsædesex.. er publiceret 14/02-2011 07:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.