Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Er træt af sne og glatte veje. Vi har haft så rigelig af det, og troede / håbede at det var det da det forsvandt, men ak nej. Det er vinterferie, og børnene er vel glade i bogstavelig forstand ! Så i dag en kvinde komme gående med en ny kælk, sammen med hendes lille datter. Kunne se forventnings glæden i datterens øjne og kropssprog. Der skulle kælkes og det kunne ikke gå hurtig nok. På den måde er sneen vel okay !

Den mellemste og jeg købte hvalpen. Da vi kom hjem sende jeg knægten og hvalpen ind først. Var meget spændt på Claus´s reaktion, og ikke mindst Bella´s. Kom ind 2 min. efter, og allerede der var hvalpen accepteret. Havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, at det det gik så hurtig.

Vi har valgt at han skal hedde Hubert, men er allerede i tvivl om han i stedet skal hedde ” Find Holker ” ( børnebog ) idet at han er over alt. Han er meget nysgerrig, og har en selvtillid på størrelse med Mount Everest – hvilket er en fordel i forhold til Bella. De tumler og leger som om de ikke har bestilt andet – det er skønt at se.

Jeg har endelig fået mig taget mig sammen til at komme i fitnesscenteret centeret igen. Har ikke været der siden jeg havde den delvise lammelse i ansigtet. Er kommet frem til, at jeg skal træne anderledes end før. Jeg brugte flere timer der om dagen, og til sidst var det fitness som styrede min hverdag og ikke omvendt. Fremover vil jeg maks. bruge 2 timer i streg på hold, samt lettere opvarmning før første hold. Vil ikke kommer der mere end en gang om dagen, i fire af ugens syv dage. At jeg kommer der for at tabe mig og komme i bedre form – skal jeg nok nå. Har ingen intensioner om at skal i en bikini alligevel.

Jeg var med min far på Nefrologisk afdeling i går. Nyretalende er gået støt nedad, og han skal muligvis snart i dialyse. Han fik en tid om tre mdr. og skal være opmærksom på forskellige symptomer i mellemtiden. Jeg har et stort kendskab med dialyse patienter, da de er en del af mit arbejde. Ved at man sagtens kan have et godt liv alligevel, selv om man er afhængig af en maskine 2-3 gange om ugen. Jeg håber at der kan gå en rum tid før at det kommer så vidt.

Vil ” smide ” hundene ud i haven inden jeg smutter i seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gider ikke mere er publiceret 15/02-2011 21:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.