Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
13 år siden
På falderebet
Sean
1 år, 4 måneder siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
6 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Livets Tankespind
Caby
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
8 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
7 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
Kære
Halina Abram...
4 år siden
For mit vedkommende, så har jeg :

Pung 1 = vekselpenge. Pung 2 = personlig pung. Pung 3 = ekstra mønter. Dertil indeholder bilen min andel af Ga –jol el lign, hår spray, creme puder, danskvand og frugt. Puls en oplader til min telefon, samt mine uundværlige solbriller. Ups… har også en negleklipper og fil med.

Claus er mere beskeden. Har den samme antal punge som jeg, men derudover kun Ga –jol og tyggegummi.

Futte har ” kun ” to punge med, da han ” stjæler ” småpenge af os. Ligger selvfølgelig tilsvarende tilbage i sedler. Dertil har han altid noget til den søde tand, samt medicin til hans sukkersyge. Han har ligeledes oplader til hans telefon og drikkelse med.

Det er dog mig som pt. har besat cd afspilleren med 6 forskellige, efter min smag. Så må de rette ind eller høre radio ;-)

Har for sjov regnet ud, at jeg i weekenden var jeg på min. 212 adr. hvorved at jeg kørte 901 km. Ikke noget at sige til at jeg er lidt bredrøvet i mere end en forstand. ;-)

Mange er forundret, når jeg fortæller at Claus og jeg aldrig har haft så meget kvalitets tid, som vi har nu. Vi arbejder godt nok forskudt, og er ikke ret meget sammen i weekenderne, men det er vi til gengæld på hverdagene. Før hvor vi begge arbejdede om dagen - var der en del pligter – inden vi kunne nyde hinandens adelskab. Men som ofte endte det med at en af os faldt i søvn på sofaen.
Nu hvor vi har futte, så har vi formiddagen og en del af eftermiddagen sammen. Vi er vågne og friske – hvilket giver os overskud til hinanden. Vi bekymre os ikke om rengøring – det kan den af os som har fri ordne senere.

Mit fitness går aht. Min søvn driller stadig og jeg kollapser fuldstændig på mine fridage. Maven er ligeså ude af trit. Har langt om længe bestilt en tid ved lægen. Meget li min mor, så har jeg skrevet en huske seddel. Smiler lidt ved tanken.

Emner er :

Selvfølgelig min søvn.

Min mave problemer

Om jeg kan tage min medicin på engang, i stedet for to gang om dagen. Det er to forskellige præparater.

Sidste gang jeg var på apoteket – anbefalede en farmakonom, at jeg søgte om kronikker tilskud, da mit medicin forbrug til dato er på lidt over 11,000,- og perioden udløber først til nov. For muligheden for at få tilskud, skal beløbet op over 16, 436.-

Og sidst og ikke mindst, om det er mulig for at få lavet en gen test mht. om jeg har arveanlæg til parkinson. Noget som har fyldt tankerne meget. Jeg er i forvejen arvelig belastet psykisk, så hvorfor ikke.

Kl. er ved at være over min sengetid, så jeg må hellere finde tandbørsten.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arbejdsredskaber er publiceret 06/04-2011 02:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.