Maj - et minefelt af ex'er - åbenbart..

Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
No name girl
8 år siden
Jeg satte mig på røven af bar overraskelse i går. Heldigvis var der noget jeg kunne sætte mig på udenfor mit gamle arbejde, men det må ha' set komisk ud..

Jeg har termin d.16.maj, så i princippet har jeg kunne gå i fødsel fra d.1. Men min jordemor siger, at jeg er i alt for godt humør, så hun regner med at se mig til vores aftale d.17.maj.

Jeg har altid haft på fornemmelsen, at jeg ville få tvillinger, og selvom der 'kun' er én derinde, mener min mor at hun helt bestemt bliver tvilling - altså født efter d.22.maj. Så bliver hun født i tvillingens tegn :)
Hvilket pludselig mindede mig om, at min ex Sna, som jeg stadig tænker en del på og ikke kunne finde ud af, om han er tyr eller tvilling, har fødselsdag d.21.maj..

A havde fødselsdag d.5.maj og Færringen d.13.maj - den dato er jeg også selv blevet konfimeret.

Men i går, da min veninde og forhenværende kollega, skulle skrive min terminsdato ind i sin tlf., grinede hun og viste mig, hvem der ellers havde fødselsdag d.16.... FB.. af alle.. FB, som jeg var så skide forelsket i, og som bliver ved med at dukke op på mystisk vis - også i mine drømme.. Så jeg sattte mig ned af bar overraskelse og er ikke helt kommet mig over det endnu.

I sidste ende burde det jo ikke betyde en skid, men nogle gange bliver ting lidt for 'tilfældige', og det er jo ikke fordi jeg opsøger det selv.. Lige meget hvad, bliver det dejligt når vores lille pige kommer til verden, og lige meget hvilken dato, bliver det først og fremmest hendes dag, men det er sq da pudsigt...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Maj - et minefelt af ex'er - åbenbart.. er publiceret 07/05-2011 08:27 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.