Termin og barsel om EN uge :0)

De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
..og jeg glæder mig - mest til barsel.

For det at skulle søge 2 jobs om ugen, når man er gravid, er sq lidt hårdt. Jeg ved jo godt, at jeg ikke får noget job nu, og jeg har jo heller ikke gjort det store ud af mine ansøgninger - den sidste tid bare sendt 8 eller flere afsted på én gang og fiflet lidt med datoerne - det sker der nok ikke så meget ved, og konsulenten fra A-kassen er rigtig flink.

Men jeg har jo også selv valgt ikke at gå på barsel fra før på mandag, og ærlig talt, så synes jeg sq folk er nogle brokkehoveder.. For at jeg kan få udbetalt over 10.000kr. fra min a-kasse + over 5.000 fra min lønforsikring (som jeg elsker mig selv for at have tegnet), skal jeg skrive 2 ansøgninger om ugen + komme til møde i a-kasse og på kommunen hver 3. måned, og så kan jeg ellers dangedere den i et helt år med lønforsikring og i flere år på a-kasse. Jo, hvis jeg ikke finder job efter endt barsel på et tidspunkt, bliver jeg sendt på ét eller andet kursus om at skrive CV osv., som vidst ikke er så gennemtænkt, men til gengæld tog jeg det fedeste 6-ugers coachingkursus i vinter, som ville have kostet mig omkring 20.000kr., hvis jeg selv skulle punge ud, så kom ikke og sig, at arbejdsløse har det frygteligt..

Selvfølgelig er det super ufedt ikke at have job og det tærer på selvværdet og kan blive til en ond cirkel, hvor nogle bare giver op, efter at have stødt panden mod en mur hundrevis af gange, men i USA, Mexico og andre lande er der ingen kære mor, der får man ikke en krone og må gå fra hus og hjem, hvis det ikke lykkes at finde et job i tide.

Vi har du sq meget godt her i Smørhullet :0)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Termin og barsel om EN uge :0) er publiceret 09/05-2011 14:49 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.