12 år siden

Sur dum kælling.

Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
Sådan kan jeg åbenbart også fremstå, men med rette.

Fik fire unge fyre sidste nat, som mente de var forhøjet over alle andre, og specielt mig, da de betalte mig for en ydelse. Det startede med at forsæde passageren begyndte at pille ved sædeindstillingen. Jeg bad ham om at lade værre – hvilket han gjorde under protest. Et af de kloge hoveder bag ved sagde ” hvad vil den – hvad kan den.? Med hentydning til bilens for måden. Jeg svarrede ” den kan meget, men det vil ”den” ikke. ”Så var det også i vejen.

Tidl. i var vi fritaget for sele når vi havde kunder., men skulle bruge den når vi kørte alene. Baggrunden derfor var, at øge muligheden for en flugt hvis vi blev overfaldet. Denne lov er senere blevet lavet om til at vi skal have den på hele tiden. Jeg erkender blankt, at jeg at holde mig til den tidl. lov pga. af overfald når jeg køre nat. Vi sidder relativ fanget i sædet, og jeg vil have den eneste mulighed for at slippe væk. Bruger den altid når jeg køre privat.

De unge mennesker mente, at idet at jeg ingen sele brugte, så skule jeg meldes til politiet, til trods for at de ikke selv gjorde de. Bagsæde passagerne tog billeder af mig bed deres mobil tlf. som bevis derfor. Jeg skulle have hær pet dem ud af bilen. Heldigvis var resten af nattens kunder søde og flinke.

Jeg fik ikke begyndt at male i torsdag, da Claus havde mavekneb og valgte at blive hjemme. Så derfor tog jeg på arbejde i stedet. Måtte opgive kl. 22,00, da hovedet og kroppen gik død. Det er ubehageligt når det sker, men har efterhånden lært at lytte til kroppens advarsler.

Var taget på arbejde, men var en smut hjemme. De ringede fra ældrecenteret. Min far var taget ind til hans fordrukne skrækkelige kvinde bekendtskab, og var faldet. Heldigvis var Claus også hjemme, så vi kørte derind. Han lå ganske rigtig på gulvet og klagede over rygsmerter. Vi fik ham op og overtalte ham til at blive kørt hjem. Håber at han indser at det ikke er smart at tage på sådanne ture.

Er pt. hjemme med min personsøger. Der er intet at lave og så kan jeg ligeså være herhjemme. Betingelserne er bare, at jeg skal være klar til at køre hvis der kommer en tur.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sur dum kælling. er publiceret 11/06-2011 18:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.