Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Jeg har drømt som en sindssyg i nat, missionen er lige nu at få hjernen lullet lidt ned, ved lidt tvungen formulerings-gymnastik..

Det slog mig midt i en drøm, hvordan mennesker opsøger forskellige sportsgrene, og hvordan man tilpasser sig det miljø der er.

I Rideklubbens stald kan du være helt sikker på, at alle har en mening om dig, og at der er altid er mindst alle de andre til at være bedre end dig. Har du i øvrigt ikke hest, er du, og bliver du, ingenting. Nogle steder har jeg tilmed oplevet, at det er et gyldigt argument for ikke at blive talt til. Skræmmende, men sandt!

Badminton derimod. Jeg blev modtaget med kyshånd i klubben i Nordsjælland. Alle mennesker var enormt søde, og spurgte ind til min historie, hvor jeg har spillet, sammen med hvem, osv.. Der er latter selv i de seriøse kampe.. Folkene er bare søde, jeg ved ikke hvorfor, men sådan er det nu engang.. Også dem som man ligger og kæmper mod, om en plads på holdet.. Selv de er venlige.. Holdlederen havde en lang snak med mig om at de manglede singler til deres førstehold.. Tilfældigvis er det førstehold lige præcis det jeg drømmer om.. Tilfældigvis.. I den rigtige serie, tilmed..! Men der er langt..

Må have fundet ud af hvad et alle zoners kort koster, med SU-rabat..
Hvis man da overhovedet kan det, med de nye regler, det nye system..

Hvorfor mon folk er så forskellige.. Betyder hold-ånden virkelig så meget - så synligt? Det er lidt skræmmende.. Glæder mig over de søde mennesker, jeg indtil videre er løbet ind i.. Og føler mig rimelig heldig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Visse typer.. er publiceret 10/08-2011 07:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.