familie besøg og inspektion

Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Aah, duften af nyslået græs kilder i mine næsebor. Har sat mig på terassen med computeren og et ordentlig krus kaffe... drengene leger i sandkassen mens de store skiftes til at køre havetraktoren - det pynter godt nok at få trimmet plænen igen. Bilen er pakket, så skal bare lige have tiden til at gå, inden vi kører i Legoland.

Det meste af familien var her i aftes for at hilse på ungerne, og vanen tro skulle min far lige rundt og se til det hele... det er som at være tilbage til rekruttiden og morgen inspektionen, bortset fra at jeg ikke skal stå i ret stilling, så bliver alt kontrolleret og den gamle overser intet. Jeg har efterhånden vænnet mig til det, og kan trækket på smilebåndet... sådan da, for det bringer altid nogle minder frem, specielt fra gymnasium tiden, hvor det ikke var så fedt.

Nå, men haven klarede da nogle frisag, bortset fra hækken skulle jeg se at få gjort noget ved. Værre gik det med med laden, her var der et par tagsten en del af rygningen der var blæst ned. Irriterende at min far skulle opdage det, men det må være sket inden for de sidste dage, hvor det har blæst temmelig kraftigt. Heldigvis ikke den helt store reperation, og byggemarkedet har de stumper jeg skal bruge. Den største udfordring bliver så absolut at skulle op på stigen, det at jeg faldt ned for nogle år siden har sat sine spor. Det er lige før jeg får koldsved bare ved tanken - men der er ikke andet at gøre end at kravle op på stigen igen.

Ringede i øvrigt til Maria i aftes, hun virkede godt nok trist, men jeg tror nu jeg fik snakket hende lidt munter igen. Nu har jeg bestilt en stor buket blomster til hende, som bliver afleveret til hende i butikken her i formiddag - jeg håber virkelig det overrasker hende positivt og får hendes kønne smil frem.

Så, nu kommer de legekammerater vi skal have med, så kan vi godt sadle op og tage til Billund.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget familie besøg og inspektion er publiceret 10/08-2011 09:27 af Thor Rosenblume (JetLi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.