Kvinden på toget
Rayana Khamz...
7 måneder, 17 dage siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
8 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Første dag.
Neola
2 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Tænk sig..at jeg kunne blive ked af at 'hun' ikke kan komme til loge-brunch i september, men det er jeg..

Jydepigen - hende jeg har skældt og smældt over i snart 2 år. Men der er sket noget i mig, og det er nu meget godt. Jeg har ikke sagt "aldrig" overfor hende, og det er nu også meget godt, og vi var faktisk ved at blive helt gode venner.

Efter jeg havde født, ville jeg gerne se hende og vise hende Pible, og hun kom også forbi en dag, hvor Anne også var der og hilste på. Det var rigtig hyggeligt, hun havde taget jordbærtærte med, som jeg elsker, og da hun inviteret til loge-aften, var det også super hyggeligt, og hun sørgede for at jeg også kom med på billederne, hvilket var rigtig sødt af hende, for det har jeg lidt et issue med..en helt anden historie.

Nå, men hun skal til Tyrkiet , i 6 eller 12 måneder. Så jeg skrev bare: "Nåh...det var ærgerligt. Så må du have en god tur til Tyrkiet. Knus fra mig". Hvis jeg kender hende ret, er hun afventende i forhold til mig, og jeg synes jeg har taet ét skridt, så må hun også gerne tage ét - på den måde sker der aldrig en skid..

Nå, men jeg er ret sikker på, at efter mit loge-arangement, melder jeg mig ud. Efter næsten 10 år med de tøser..på godt, intrigant, festligt, hyggeligt, intimt, frustrerende, dejligt OG ondt.. Nu gider jeg ikke mere. De prioriterer det ikke som jeg gør og det lever ikke op til mine forventninger mere. Ærgerligt, men tror jeg får lidt ro i sindet efter den beslutning.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ting har sin tid.. er publiceret 15/08-2011 12:19 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.