stadig nede

Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Hey dagbog, - det er ikke blevet bedre..jeg er stadig nedtrykt, - jeg føler man spiller dobbelt spil, og en er ikke særlig venlig over for mig..alt hvad jeg siger, bliver gjort til genstand for negativitet.

vedkommede gør mig konstant ked af det..jeg prøver at bevare min venlighed..om den så blot ligger lige bag mine tænder..så prøver jeg ikke at være flabet overfor vedkommede, som vedkommede er overfor mig. - Min Indre Jester vil ud..men jeg har holdt ham godt spæret inde..han er min vrede..min vrede med ordets magt..der har lært fra de 10 år hvor jeg gik i skole...lært at bide hårdere tilbage end nogen anden..men, lader jeg ham slippe ud...så er der kamp! jeg kan mærke lysten til at sige noget..lysten til at lade mit Jester kæmpe retfærdighedens kamp..show these fools, that dare bring you to tears when nobody watches...

en veninde spurgte om hun ikke skulle komme og være lidt hos mig nu her fredag lørdag..hun har jo lige været der..og jeg har brug for at være alene med mine tåre..jeg kan ikke så godt græde når andre er der..er nød til at holde min smilede facade så..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stadig nede er publiceret 31/08-2011 18:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.