Kender I det?
Hanna Fink (...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
5 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
3 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
8 år siden
Øv! Altså, øvelse
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
6 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
9 år siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
1 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
14 år siden
Andrés farmor blev indlagt på sygehuset i søndags. Hans far var først blevet underrettet i går. Ringede til mig for at rådføre sig, mht.om det ville være en god ide at tage André med på sygehuset. Jeg syndes at André selv skulle tage stilling dertil. Er ikke i tvivl om, at han ville blive ked af det hvis ikke.
Farmor har igennem noget tid døjet med rygerlunger – hvilket har betydet at hun bruger iltflaske. Oveni er der kommet vand om lungerende, samt en dårlig nyre. Som jeg har forstået, så er hendes situation meget kritisk. Andrés far og kone har ikke haft kontakt med hende de sidste 5-6 år pga. løgn og bagtalelse. Noget som ikke overrasker mig overhovedet. Jeg har også stået for skud. Det værste var da hun sagde ” jeg forstår godt at din mor begik selvmord med de børn du har.” Set i bagspejlet, har hun aldrig accepteret nogen af hendes svigerbørn. Michelle møder hende af og til. Hver gang fisker hun efter sladder – hvilket Michelle ikke gider høre på, eller vil være budbringer af.

Det er komme frem at Andrés farfar har fået kræft i venstre øre. Samme side som hvor han tidl. havde kræft i ansigtet. Jeg har altid godt kunne lide ham og håber så inderlig at han også overlever det.

Vi havde en rigtig god firmaudflugt i torsdags. Var inde i byen og spise et sted hvor Claus og jeg aldrig har været før. Det var en positiv oplevelse, som vi helt sikkert vil gentage. Et par borde fra hvor vi sad, var der et ældre ægtepar hvor manden i profil lignede min far i sådan en grad, at hvis jeg ikke viste bedre, så var jeg 100 % sikker på at det var ham. Hans holdning, mimik og den måde han spiste på, var identisk med min far. Jeg havde svært ved at løsrive mig fra at iagttage ham.Efter vi havde spist, gik vi ned på Musikhuset for at se Ørkenens Sønner – hvilket som sædvandelig var godt. Smuttede derefter ind i ”minefeltet” og fik os et par genstande.

Jeg var for resten i fjernsynet i to sek. i serien Station 2 Politirapporten i sidste uge. Der havde været noget ballade på torvet, som blev filmet i den retning jeg kom kørende.

Jeg er ved at gøre haven sommer/vinter klar. Har ikke været derude ret meget i år, så der er på tide.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sygdom er publiceret 04/10-2011 14:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.