Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Nu har jeg gået på gymnasiet i lidt over en måned, og det gik egentlig ret godt. Min klasse er fin nok, og vi er kommet godt fra start.

Sidste år gik jeg på efterskole, sammen med en jeg også gik i klasse med i de mindre klasser. Jeg har altid haft lidt problemer med hendes attitude, og jeg har altid følt hun var falsk. Sidste år var hun den her "søde" pige, alle kunne lide, og jeg troede hun havde ændret sig, men det fandt jeg hurtigt ud af hun ikke havde.

Da jeg først hørte vi skulle på samme gymnasium, tænkte jeg bare F***, men så besluttede hun, at tage på efterskole igen, og jeg blev så lettet. Men det var ikke lige hende.. Selvom hun godt vidste, hvordan det var, at gå på efterskole. Idag startede hun så i min klasse. Ud af alle de klasser der er, skulle det lige være min?

Vi havde en masse problemer i de mindre klasser, og hun var nød til, at skifte skole til sidst fordi hun havde gjort sig selv så upopulær.


Udover det forstår jeg bare ikke drenge?! Jeg er ved at blive helt skør. Hvordan kan man finde på at få en kæreste, hvis man "elsker" en helt anden pige. Hvordan kan man behandle folk så dårligt. Hvis det var mig han behandlede, som han behandler sin kæreste, ved jeg slet ikke, hvad jeg ville gøre.

Jeg har så ondt af hende, men han er jo meget sød, og jeg kan ikke glemme ham! Jeg har prøvet, at sige til mig selv det er bedst at glemme ham, men det bare ikke så nemt, når man godt ved hvorfor han valgte hende. Jeg var selv ude om det, og jeg fortryder det.

Han har lige været på ferie. Inden skrev han til mig ret tit, men efter har han slet ikke skrevet. Jeg ved ikke engang, hvornår han kom hjem. Jeg ved bare han er hjemme. Da han var på ferie ringede han midt om natten, og jeg blev ret sur, fordi jeg sov, og siden har han ikke skrevet. Jeg savner det, men jeg har ikke lyst til, at skrive, hvis nu det er fordi han har indset, at han ikke kan behandle sin kæreste sådan mere.


For at gøre det hele meget bedre, kan jeg slet ikke holde ud, at se eller høre på mine forældre.. Det er som om de ikke helt forstår mig.

Mit liv er et stort KAOS for tiden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kaos.. er publiceret 04/10-2011 18:11 af kaosimitliv.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.