Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Fredag aften kørte jeg for anden gang i min karriere, på politigården med en kunde. Oftest ”smider” jeg dem ud af døren med en skyldner seddel, med vished om at jeg nok ikke ser pengene. Jeg prøvede på bedste pædagogiske vis, at tale manden til fornuft ved at betale. Da han sagde at han ingen penge havde, gav jeg ham valget imellem at betale, eller at vi kørte på politigården. Han sagde, at vi bare kunne køre derop. Fint… som sagt så gjort. Gik ind og fik en betjent med ud, som så tog en alvorsnak med ham. Det viste sig at han havde 1000 kr. i lommen. Disse penge fik jeg overdraget, mod at jeg kørte ham hjem. Han sagde ikke noget før han var ved at stige ud - hvor han kommenterede, at det var for dårligt at politiet skulle indblandes. Jeg kunne kun give manden ret, men det var selvforskyldt.

Tidl. har jeg kørt en beruset psykisk syg kvinde derop. Hun nægtede at forlade bilen ved adr. Ved politigården gentog det sig, hvorpå betjenten måtte tage fat i kravetøjet på hende, og hun endte på fortovet. Jeg kørte kort tid derefter derfra, så jeg ved ikke hvad der yderligere skete med hende.

Senere på natten havde jeg også en kvinde, som nåede at bede mig om at standse –inden hun brækkede sig ud af bilen. Heldigvis for det. Engang havde jeg en anden kvinde som ikke nåede at sige til – hvorpå hun brækkede sig i bunden af bilen. Hendes opkast kom bla. ind i blæseren – hvilket gjorde rengøringen besværlig. Det havde jeg glæde af i en rum tid derefter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fredag er publiceret 29/10-2011 14:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.