Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Hey dagbog, - samme musik fra igår (spiller den sku stadig næsten hele dagen),..jeg var på teamspeak idag, med hende den tyske pige, som jeg sammen med forlod de gamle tyske venner..heh, hun ville godt have mig på, så vi kunne snakke om i de gamle dage..der var så også hendes nye guild venner..og jeg var Dago, .- manden der altid har en kvik og sjov bemærning...

gik også ind i en anden dansk guild idag...de kunne godt bruge en som mig..
Lavde et rap igår...blev inspireret af en kvinde jeg engang kendte..ikke på den gode måde...der er meget dårlig at sige om hende..ligesom nogle af kvinderne i den anden guild jeg var i for 2 uger siden..anyway..er dem der har den nye guild jeg gik med i..langt bedre..ikke spille mæssigt..men de har en venligere personlighed...dem vil jeg sikkert let kunne komme overens med..

Og de tyske piger..der var 3 af dem..de virkede også søde..især min tyske venindes veninde...hun har vist snakket en del om mig...virkede lidt sådan..

har ikke hørt fra hende jeg plejer at skrive med idag..oh well, - life goes on..like always..venskaber er kun til låns..sådan har det altid været..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dago er publiceret 30/10-2011 23:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.