12 år siden

Hendes der veninder :(

En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Hey...

mig og en af mine bedste veninder har været sammen en hele weekend sidste uge. jeg plajer nomalt godt at kunne høre på når hun er vildt forelsket, samtidig med hun brokker sig over hun er for tyk og at alle bare ikke kan li hende. men denne gang var jeg ved et gå amok. vi snakkede ikke om andet end hendes nye store kærlighed, hun var ved at gå fra forstanden fordi han ikke svarede hendes indenfor 5 min. det er som om hun ikke har rigtig tid til bare at være min veninde mener og det gør mig rigtig ked af det, for før i tiden var vi altid sammen og nu bruger hun mener tid sammen med ham end hun gør med mig. VED GODT JEG KLYNGER LIGE NU OG JEG HADER MIG SELV FOR DET!!!

nåå jo der er en ting jeg har glemt at fortælle om hende hun må ikke gå i byen for hendes mor og papfar. derfor når vi skal i byen skal hun altid sove oppe ved mig og det er også fint nok men nu er det sådan at hun kun vil sove oppe ved mig hvis vi skal i byen og ved ikke helt om vi er så gode veninder som jeg går og tror.

der ud over har jeg lige fundet ud af at hele min familie ved at jeg er helt vil med en dreng der hedder Mikkel. kan mit liv blive værer nej det tror jeg så ikke lige det kan... !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hendes der veninder :( er publiceret 12/11-2011 12:40 af Anne_Simone.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.