12 år siden

Jasmin Ea's verden. II

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Kære dagbog,

Så er det endelig den 1. december! Vi har haft 'klippekliser-dag' på skolen, det er én af de få fordele ved at gå i folkeskole. Vi hyggede os rigtig meget, og hørte julemusik på livet løs. I går var jeg sammen med en veninde og vi kom også helt i julestemning med musik og fedtfarver. Så julen nærmer sig med hastige skridt! Min mor har været så sød at købe to chokolade julekalendere til mig, det vokser jeg aldrig fra! Haha.

På lørdag skal jeg ind og høre Wanfande & J-spliff, det er reggae/hip hop. Det bliver skønt at høre noget live musik. Jeg skal følges med en gammel veninde, vi gled li'som bare fra hinanden. Hun blev ved med at synes at make up og drenge var det mest spændende, hvorimod jeg synes at et venskab skal baseres på mere end det. Men det vi stadig har sammen er humoren, som også er en vigtig ting. Men det bliver rigtig sjovt!

I kender det måske, det at have en rigtig god ven som i virkeligheden er helt vildt håbeløst forelsket i sig. Det har jeg. Han er så sød og kærlig, men jeg er bare ikke forelsket i ham. Han er min allerbedste ven og jeg kan altid snakke med ham om alting. Hvordan håndtere man det?? Jeg har snakket lidt med ham om det, for ville det ikke være lettere hvis vi ikke var venner? - Men det synes han ikke. Han nyder jo mit selvskab.
-Har du prøvet det? Eller hvad synes du man skulle gøre i sådan en situation ?

Kram :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jasmin Ea's verden. II er publiceret 01/12-2011 17:47 af JasminEa.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.