12 år siden

Jasmin Ea's verden.

Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 9 dage siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Kære dagbog,

Ja nu har jeg skam givet min dagbog et navn, det er da altid en start! I går aftes så jeg en helt fantastisk film som handlede om en ung fyr som arbejder på et omrejsende cirkus. Jeg har altid gerne ville være cirkus prinsesse, men jeg er klovn og sådan er det! (Filmen hed 'Water for Elephants')Første gang jeg optrådte som klovn var da jeg var 6 år. Min far er klovn, så ham har jeg altid klovnet med. Jeg fungere som en assistent, hvilket passer mig helt fint. Det er snart jul og jeg har ønsket mig 'fireswingers', det er de der lange kæder med ild for neden, som man svinger rundt med og kan lave fantastiske ildshows! Det er en færdighed jeg gerne vil beherske. Jeg er hverken god til at trylle eller jonglere, så måske skal jeg bare gå efter at kunne lave flotte ildshows. Jeg har altid beundret ildshows, ikke kun for det flotte lys. Men også de modige mennesker der står bag. En kvinde der danser i takt til trommers buldren med fireswingers eller andre former for ildgrej, er fantastisk.

Jeg har haft en lang dag i dag. Først skolen og så til byen med en veninde. Vi skulle finde pakkekalender gaver til hendes kæreste. De er sådan et sødt par. Jeg tog mig i at nævne min eks kærestes navn alt for mange gange i dag. Måske er det fordi at vi snakker godt sammen fortiden? Hmm.. Jeg har også været til lægen i dag, hvor jeg fik sådan et gynækologisk tjek. Hold da kæft hvor var det grænseoverskridende at skulle sprede ben for sin læge! Jeg kunne simpelthen ikke tage det seriøst og grinede faktisk på et tidspunkt, bare fordi at situationen var så underlig. Jeg skal lige ha' noget penicillin af en slags.

For at dele noget spændende stof med jer kan jeg fortælle om en besynderlig episode i mit liv. Endnu et kærlighedsdrama! For snart 2 måneder siden kom jeg helt spontant til at snakke med 'Mr.niceguy' og vi endte hurtigt i biograften sammen og nød hinandens selskab. Det var næsten for godt til at være sandt, han var altid pæn i tøjet, arbejdede i en smart butik og havde smarte venner. Der var ikke én finger at sætte. Så tog han ud at rejse i en måned og vi holdt kontakten over facebook. Han gav stærkt udtryk for at han var faldet for mig og jeg faldt så småt også for ham. Så kom han hjem og vi brugte lidt tid sammen og inden vi vidste af det havde vi haft vores første kys og han sagt de tre magiske ord! Det hele gik så stærkt men jeg gik ud fra at den såkaldte Mr.niceguy var sådan oprigtigt vild med mig. Så aftale vi at være sammen en weekend. Fredag aften gav vi os hen. Så skete det besynderlige! Lørdag skulle han arbejde så vi skulle være sammen om aftenen. Men da klokken så var 19, altså en time før han havde fri, fandt jeg ham og spurgte ind til aftenens planer. Han aflyste fordi han skulle stå i bar hele natten. Jeg blev virkelig ked af det og tog hjem. Søndag skrev han at han ikke ville mere, følelserne var på venneplan.
Drenge er virkelig ikke til at blive klog på!

-Kommenter gerne! :)

God aften!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jasmin Ea's verden. er publiceret 29/11-2011 19:00 af JasminEa.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.