12 år siden

Farmand og ny bil

Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Jeg har aftalt ned ældrecenteret, at vi kommer med smørrebrød, og hygger med min far omkring middag d. 23/12. Har stadig dårlig samvittighed over ikke at have ham hjemme den 24/12. Men det er der ligesom ikke noget at gøre ved. Michelle og jeg var nede og besøge ham i går. Han lå i sengen til hans middagssøvn, men var endnu ikke faldet hen. Han blev glad over at se os, og klappede af glæde i hænderne. Syndes at det er trist at det er gået så hurtig ned af bakke for ham. Michelle har ikke set ham i noget tid, og blev noget chokeret over at se hendes bedstefar sådan.

Jeg så en udsendelse i fjernsynet, som handlede om demente ældre på et center- hvor de havde lavet et arrangement med fokus på musik, og dans fra dengang de var unge. Det var fantastisk at se hvordan de livede op. I princippet er det det samme vi gør med min far. Vi taler meget om Taxa og de Mercedes han har haft, plus den som jeg har. Har indset, at det ikke kun gælder om hans forståelse eller hukommelse, men at vi har nogen gode timer med ham. De oplevelser kan ingen tage fra os.

Apropos Mercedes. Claus og jeg har været ude og se den nye i dag. Havde noget som skulle underskrives, samt tale med dem som skulle om montere den ny. Var inde og snuse i den. Det er en fryd for øjerne og lugtesandsen. Skulle lige, som resten af bilen, have en finger med i spillet mht. montering af udstyr.

Michelle var med ude og køre i citronen i går. Den var begyndt at brokke sig ved aktivering af koblingen. Jeg tænkte "det går nok." Men ak...... Pludselig gik koblingen helt i bund, og jeg fik heldigvis drejet af ind på en sidevej. Prøvede at hive den op - i håb om jeg kunne nå hjem med den. Jeg fik den også op, men med det resultat, at der knækkede et eller andet. Ringede til Falk, som ville hente den ved lejlighed. Michelle og jeg tog en Taxa hjem. LORTE BIL.

Vi lave noget fornuftig inden Futte kommer hjem med bilen. Han har en sen patient tur til Vejle i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Farmand og ny bil er publiceret 07/12-2011 14:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.