Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
22 dage siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
tirsdag aften blev jeg lidt sulten fandt knækbrød og hmmm ikke mere smør... På bordet stod en flaske sirup ingen har gidet rydde op fra vi fik æbleskiver i julen...

Måske kunne man putte sirup oven på knækbrød jo jo det kunne man godt og hen til fjernsynet hvor jeg jo så sad og fedtede.. lærte af det og fandt en tallerken som man jo så skal huske holde under hele tiden... sad bare der og blev mere og mere fedtet..

mens jeg bagefter ringede til min kæreste havde jeg skiftet min klistrede bluse, men opdagede så der også var kommet på bukserne, sofaen og det løse tæppe under sofabordet hmm smed bukser til vask også rullede sofa tæppet sammen som jeg med møje stoppede i vaskemaskinen.. fandt en lillevaskebalje og vaskede sofaen ned og gik ren og træt i seng...

dagen efter måtte jeg konstatere det er meget svært at få sådan et tæppe ud af vaskemaskinen ja det var sådan lige før vaskemaskinen var fuglt med mig ind i stuen hvis ikke det havde været pga vandslangen der sad fast bagpå..

ligeledes måtte jeg konstatere at den der lille vaskebalje som jeg sikkert har støvet op af en container var revnet og utætæt åååå den stod jo altså på sofabordet en lille dags tid med vand på bord og gulv til følge..

men kan da klart anbefale sirup på knækbrød det smager bare så godt;-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sirup er publiceret 02/02-2012 20:36 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.