12 år siden

Forklaring

Hjem igen
Salomon
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg er blevet spurt af flere – hvorfor sende en taxa.

Det som vi kørte med til Frankrig– var defekte dyser, som var leveret fra den fabrik vi kørte til. Det var ”billigere” at lade en taxa køre turen, end at Mercedes og fabrikken brugte penge og tid på at flere defekte. Fabrikken ville så hurtig som mulig rette fejlen, inden det kostede dem yderligere. Mercedes krævede hver gang kompensation på fejl fra fabrikkens side, så derfor. Så de x antal kr. på en taxa, er småpenge i den sammenhæng. For år tilbage kørte jeg en pakke til Hirtshals. Det var en motordel til et skib. Det var det billiger at lade mig køre-frem for at den måtte ligge et døgn mere i havn. Har også kørt en 10 cm ledning over til kontroltårnet i Kastrup. Også det var MEGET billigere, end kontroltårnet gik ned, og de ikke kunne sende fly af sted.

Når man får en forklaring – kan man bedre forholde sig.


Claus og jeg har været ude i Kvickly, og købe en oksesteg til vores tamtam lørdag i næste uge. Vi var først i Bilka, men kødet var ikke i orden ifølge min slagter uddannet mand. Han bander nogle gange over forkert varebetegnelse på kød. En som jeg, der gerne går langt uden om køkkenet – vil betingelsesløs stole på hvad der står. Så jeg hiver manden med hver gang der skal købes andet end hakkekød.

Jeg har købt en trimmer til min far, efter plejehjemmets ønske. Claus var med inde ved min far– hvilket han ikke har været i længe. Han erkendte bagefter, at det var et chok at se ham, kontra sidst. Jeg betragter hans nuværende tilstand, som endnu et trin ned. Det går desværre kun en vej med den sygdom, og det er tilbage. Håber ikke at han bliver mere grønsag, end det han nu er. Min far bliver 74 år i år. Har en fornemmelse af, at han i max lever 2-3år. Har tidl. haft dødsfornemmelser for familiemedlemmer – som har holdt stik. Lidt skræmmende, men sådan er jeg engang imellem.

Synes at jeg har faret rundt i dag, og er endnu ikke færdig. Plejer normalt at bruge mandag og torsdag til ren og skær afslapning. Men sådan blev det ikke.

Min bror havde fødselsdag i går. Han er i dag alkoholiker og misbruger, og jeg har kun haft sparsomt kontakt med ham, siden vores mor døde. Dvs. stort set hele livet. Møder ham af og til i gadebilledet, men en flaske el. pose øl. Trist!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forklaring er publiceret 02/02-2012 18:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.