12 år siden

o_0

Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
10 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jo men i dag, er det da gået bedre, end sidst jeg skrev. Tror bare jeg havde brug for at komme ud med lidt, tristhed, eller sådan noget? .. Og nu hvor jeg tænker over det, er jeg nok bare en lille smule stresset for tiden. Er så bange for jeg har fået sat for mange krav til mig selv, og er så bange for at falde i et stort sort hul igen. Jeg orker ikke flere nederlag. Er så evigt bange for det hele bare ender ud i en stor skuffelse. Men nu må vi se. Må tage en dag af gangen. Så længe jeg bare består matematik med mindst 7 - så er jeg allerede et skridt frem af. Må bare sørge for at forbederede mig så meget som jeg nu kan.

Så er det skole i morgen, til klokken halv 4, gaab! . Det er godt nok lidt trættende, når man ikke rigtigt sover om natten. Men må holde ud. Nu er jeg kommet så langt, men sku ikke for at falde tilbage igen. Jeg må bare huske at jeg selv har trukket mig op af det sorte hul, og kunne jeg det dengang, kan jeg også igen, - hvis jeg skulle ende der endnu engang. Jeg ved jeg er stærkt. Jeg er nok en del stærkere end andre mennesker. Tror næppe andre ville kunne holde alt det ud, som jeg har holdt ud i mange år. Så, kan de sige hvad de vil. De skulle prøve at gå i mine sko, bare i en dag! Så ville de forstå ..

Jeg må fokusere på det positive, og lade alt det negative sive ud igen. For det gavner mig ikke. Og mennesker som kan give mig følelsen af usikkerhed, er slet ikke det værd, at græde for. Så længe jeg bare har min datter, hendes far og min kat. Så er jeg glad.. <3 Så skidt med alt andet. Der er aldrig nogensinde nogen som har fyldt så meget i mit liv, og mit hjerte som de gør. De betyder alt, - og skulle alt andet falde ud, så har jeg dem at falde tilbage til <3. For jeg ved de vil være der i tykt og tyndt <3 .

Håber i har haft en god weekend :) .

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget o_0 er publiceret 05/02-2012 23:01 af MFS18.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.