12 år siden

Er det okay?

Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære dagbog!

Jeg er evig træt af mennesker som kun kan snakke grimt om andre, mennesker som more sig på andres bekostninger, mennesker som kun ser andres fejl, mennesker som generelisere! Mennesker som åbenlyst tror de er bedre end andre, men i sidste ende er langt fra! Hvorfor? Jeg er træt af at gå og være så indebrændt og ikke mindst træt af at føle behov for at brokke mig over dette!

Jeg kan ikke se nogen formål i dette kaos! Jeg kan ikke sætte mig ind i disse folks tanker! Jeg er langt fra hvor de er! - og jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor vi er så fordømmende!! Hvorfor???? Hvorfor gøre andre mennesker ondt på den måde?! ..

Jeg har selv været offer for dette i mange år, indtil jeg lærte at sige fra, nu forsvarer jeg andre sølle mennesker, som er havnet i samme situation! Det er det samme gang på gang! Er vi mennesker virkelig bare skabt for at rive hinanden ned?! Hva betyder det at min bedste ven er tyk? For i mine øjne er hun smuk og slank!

Hvad betyder det, at andre ikke træffer samme valg som dig?! Jeg er ikke en skidt person, bare fordi jeg er som jeg er! Jeg forstår det ikke, måske skal jeg hellere ikke forstå det! Men jeg er efterhånden begyndt at trække mig væk fra andre mennesker! For, i mine øjne er mennesker som kun kan række andre ned intet værd! De er håbløse sjæle, som er faret vild, og de aner ikke hvad de skal stille op!

Mærk mig mine ord, - nu rækker jeg også ned. Er det retfærdigt? Jeg gør det jo af en god mening! Nej det er ikke retfærdigt, for ligegyldig mennesker er også mennesker! Disse mennesker har brug for at blive frelst! Brug for at vide at mennesker som ikke er som dem, også har følelser! Vi må handle ud fra det vi har lært og set!

Giver en anden person dig respekt! Så giv den samme respekt igen, også selvom personen ikke lever op til dine krav! Ingen siger du behøves at have et forhold til denne person, men er du klar over hvad respekt gør? Det giver dig magten til at kunne se tingene fra to synes punkter!

Så næste gang du ser noget du ikke kan forholde dig til, så tænk at det måske er din holdning som er forskruet! :-) lev vel!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er det okay? er publiceret 26/03-2012 22:43 af MFS18.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.