Livet er en fest

Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hey dagbog, - Jeg var i bilka idag..købte 2 par sko..hilste på en pige jeg aldrig har kunnet fordrage..well, det var hende der hilste på mig..af en eller anden årsag.

fik afleveret 2 eksemplare af disse biller til varmemesteren..selv om jeg har sprøjtet og støvsuget..kunne jeg her til aften skrabe 2 nye ned fra min væg..han mente dog ikke at det var væglus..men hvad er det så...og hvor kommer de fra. Problemet er alle de huller der er i gulvet...

Livet er som en fest...en af dem, hvor man er indbundt..for at holde en stol varm..hvor folk engang imellem kommer for lige at snakke lidt med en..for at holde facaden på plads..at du også er en del af selvskabet..selv venter du blot på natmaden..så du endelig kan få lov til at smutte...livet er en fest..

naboen ringede på døren idag..spurgte om hun måtte låne en sav..heh..jeg er ikke den slags mand..der har nogen former for mandlige redskaber..og jeg bor i en lejlighed..hvor de ikke er til meget nytte...men det fortæller mig dog, hvad hun tror om mig..og minder mig om hende der havde et budskab til mig..fra mine skytsånder..hun ville bevise at hun talte med dem..og begyndte beskrev mig lidt som en håndværker type..indtil hun blev mere vag i spyttet..og sagde at hun så mig pudse kæder..kæder jeg gik op i..og jo mere jeg pudsede..jo mere blev de til guld kæder..Jeg var aftneens eneste gæst..der ikke klappede af hendes udsagn...jeg kom som positiv troende..og forlod som skeptiker..

har lyst til at høre space bound igen..inden jeg igen går iseng..var lige gået i seng..men måtte op..og skrive lidt om dagen..jeg ved iøvrigt godt hvorfor hun hilste..hvorfor jeg gad, ved jeg ikke..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livet er en fest er publiceret 27/03-2012 04:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.