Mere arbejde..

Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Teak drømmer om at jeg kan blive nødt til at sige mit hjemmeplejejob op, og gå på som hjælp til ham. Det ville jeg ikke have noget imod.

GC tog imod mig på job i dag, med velkomst og spørgsmål om hvad jeg render rundt og laver for tiden, og om jeg ville kunne arbejde mere når jeg nu er færdig med skole. Han pønser seriøst på at skippe ekskæresten fra vagtplanen. Det ville give flere vagter især til mig, da jeg er den eneste der ville kunne gå op i vagter.

Det er godt for økonomien. Så må jeg træne, ride og spille badminton som energiboost de andre dage, så jeg ikke går helt ned.

Det kan kun være for en begrænset periode, for han kan umuligt ønske at lade sit hjælperteam blive en person mindre permanent. Uden eksen vil vi være fire. Det er ikke nok. I tilfælde af sygdom er bufferen for lille.

GC snakker om koncert i Herning.

Jeg tænker på om ikke jeg kunne tillade mig at kontakte GLS for at lave en aftale vedrørende fragt af pakker fra Teaks webshop.

Har pakket træningstøjet i tasken til i morgen. Han skal ud og spise i aften, så jeg kunne jo luske afsted i aften også, der ligger et center lige oppe ved Vesterport.. Man kunne så være ekstra snu og vaske træningstøjet så det var klar til endnu en omgang i morgen tidlig når jeg får fri.. Skummel plan..! I like.. Især hvis jeg får lov:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere arbejde.. er publiceret 27/02-2012 10:01 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.