Begge halvdele

Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Hej dagbog, - købte lige 2 marcipan påskeæg med blomme i madera og normal..ikke at det er noget jeg spiser..sammen med 2 starbucks cafe latte..købte disse ting til mine forældre..bare for at vise dem, at jeg sætter pris på dem. Ligesom jeg altid krammer min mor hvergang tager afsted fra hende...engang er de der jo ikke mere.. - det med at købe noget til dem..en lille ting, eller et eller andet...er noget jeg har gjort før..og er ikke fremmed for mig..Jeg ved du, dagbog vil tænke..Hvad? og tror det ikke lå til min karakter..men du tager fejl af mig...Jeg påskønner altid min familie og dem jeg har nær..men som Jesteren i mig ville sige..Fuck the rest...for hvem var der dengang jeg i 9 år blev mobbet i folkeskolen..eller holdt udenfor også på handelsskolen? who cared for me..Nobody..så jeg skylder ikke nogen noget..den investering de gjorde i mig..får de tilbage..heartless with heartless..care with care.

daten jeg skulle ha været på for et par uger siden..er blevet udsat til lørdag i denne uge..hun kunne ikke overkomme det..da hendes telefon ikke virkede..hun er deprimeret....hun er en person som mig..på nogle måder..hun mangler bare selvtillid..ingen ville hende..hun havde dog veninder...men jeg kan ikke lade være med at tænke..at heldigvis køre jeg ikke kun på positiv energi..jeg kan godt stå op om morgnen..selv om livet er noget lort..og det regner og alt det der..Nobody will break me, and hate/anger fuels me just as well..

Anyway, bussen kom ikke idag..så jeg satte plan B i gang..tog hurtig hjem til de gamle..fik dem op af fjerene..så kørte min far mig derud..så jeg kom ikke rigtig for sent..max 1-2 minutter..men det var jo ikke min skyld..og som jeg havde sagt til dem..skulle jeg komme for sent nogen sinde..så er der 2 grunde..enten er jeg død, eller også er det bussens skyld...

men igen..det er nu sjovt..folk går op i ros..og de tror også jeg gør det..men jeg arkivere det lodret ligesom jeg gør det med kritik..har ikke noget at bruge det til..der er en ny dag imorgen..og der kan ske noget andet...skrev iøvrigt denne dagbog til melodien "the way i am"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Begge halvdele er publiceret 27/02-2012 17:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.