12 år siden

Ikke alle over en kam

Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
I sidste uge havde Station 2, samt politirapporten fokus på taxaer og fart. Det var fuldstændig grotesk og uansvarlig hvordan de chauffører kørte. Jeg er ingen engel på det punkt, men bestræber mig på at holde hastigheden med kunder på under 30 % overskridelse. Får ofte at vide, at jeg har en god og glidende kørsel, som kunderne sætter pris på. Fik engang en kunde, som før start fortalte, at hun havde angst for at køre bil. Ved hjem ard. fik jeg stor ros for min kørsel.

Der er flere af mine natlige kollegaer, som ofte køre over 100 % for stærkt, og specielt er der en som jeg gerne så af gaden. Får af og til kundeklager over ham, men kan kun henvise dem til at klage til vores formand. Det som er ”sjovt” er, at vi har en regel om ikke at overhale kollegaer. Hvis en af dem kommer med god fart bag Claus eller mig, så kan bilen pludselig ikke køre ret stærkt. Man kan se at chaufføren nærmest bider i rettet i irritation.

Min far havde for år tilbage en Mercedes S350 Turbo Disel. En stor model på alle fronter. Normal havde min far service kontrakt på hans biler, men denne ville Mercedes ikke give, da det havde været en underskudsforretning på de Sjællandske taxaer, som med sælgerens ord ”havde kørt dem i smadder.”

Apropos Taxa, så er Synk og Lars næsten blevet kult her. Alle taler om dem, og synes at de var morsomme, selv om de ikke fattede ret meget. Fik på et tidspunkt 4 unge fyre- hvor de også kom på tale. Spurte mig om jeg ville være med til at spille Taxa banko. Spurte hvad det indebar. Jo sagde frosæde passageren ” du får 4 kreditkort. En fra os hver. Den som du trækker, skal betale for turen”. Den var jeg selvfølgelig med på.

Min søster ringede den anden dag. Havde skrevet en sms vedr. spøgsmålet fra plejehjemmet. Skrev at hun ville ringe dagen efter. Jeg kunne ikke umiddelbart kende hende stemme. Det er også 6-7 år siden jeg rigtig havde talt med hende. Vi havde den samme holdning mht. genoplivning ved hjertestop. Synes begge pga. hans nuværende situation, at han ikke skal. Han ligger i forvejen nærmest som en grønsag, med meget lidt tale og forståelse med hvad der sker omkring ham. Vi tænkte begge på værdigheden i længden. Det var rart for en gangs skyld at få talt med hende, om vores fars situation. Det har siden hendes skilsmisse til mig, været mig som trak læsset. Det har været forbandet hårdt. Specielt de 2 gange jeg har stået for hans flytninger. Begge gange i en af mine depressions perioder. Heldigvis har jeg en god mand, som med støtte og hjælp fik hus og lejligheden soteret og tømt.

Har lovet Claus at gå i Fakta. Det er ikke lysten som driver.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke alle over en kam er publiceret 02/04-2012 17:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.