12 år siden

Forbandet svært

Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lige nu er jeg dybt frustreret over André. I tidernes morgen blev han domsanbragt på det bosted han bor på nu. Grunden dertil var, at han havde begået et væbnet røveri på en tankstation. På det tidspunkt boede han på et andet bosted. Han var begyndt at høre stemmer og se syner, og havde det svært der han boede. Han begik han røveriet, så han kunne blive smidt ud fra bostedet, og komme hjem til mor-hvilket også lykkes for ham en stund.

Siden dommen er udstået, er der tilkomne mange problemer. Han laver om på dag og nat, så han ikke behøver at se på personalet. Mener at de behandler ham anderledes. Tager alting ilde op, og modarbejder personalet konstant. Det ene øjeblik vil han væk fra bostedet, og det andet blive i byen. Sidst nævnet er noget nyt. Han har i nogle dage opholdt sig ved en tidligere beboer i byen, og i går meldte han ud, at han flytter over til ham den første. Jeg blev frustreret og sur på ham. Han vil ikke forstå hvilke konsekvenser det har for ham. At der ikke var den hjælp og støtte han har brug for, hvis han får det psykisk dårlig. At han mister noget af hans pension, hvis han bliver sammenboende. At han har brug for faste rammer, og struktur i dagligdagen.

Blev trossig og meldte ud, at hverken jeg eller hans far skulle bestemme hvad han skal eller ikke. At han vil ringe til hans sagsbehandler i morgen, og sige det. Samtidig ville han aflyse handleplansmødet d 16/5. Jeg vil stå tidlig op i morgen, og prøve at komme ham i forkøbet, samt kontakte bostedet. Det lyder barsk, men jeg kunne godt tænke mig at han begik noget kriminelt, så han kunne få en dom igen. Det er den eneste måde vi kan holde hånd i hanke med ham. Mener ikke at vi ifølge lovgivningen kan skride ind over for ham, selv om han er retarderet og har skizofreni.

Det ene hold svigerforældre kommer fra England i morgen. Der er konfirmation i familien næste weekend. Det andet hold kommer forbi, og får kaffe på torsdag. Det er et år siden vi så dem fra England, og jeg glæder mig specielt til at se min svigermor.

Havde en kunde i weekenden, som blev forelsket i mig. Han kunne godt lide kvinder med former. Hmm. Havde også et par piger som fortalte, at de havde kørt med nogle chauffør som havde kørt meget stærkt. Sagde til dem, at hvis det sker igen, skal de bare sige at de får køresyge ved for stærkt kørsel, eller at de er bange for at skulle kaste op. Det skal nok få chaufføren til at reagere. Det er bare groft at man skal lyve sig til at blive kørt sikkert frem.

Vil fortsætte min før svigerforældrene kommer rengøring.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forbandet svært er publiceret 29/04-2012 19:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.