11 år siden

Langt fra Las Vegas

En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
17 dage siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
11 måneder, 14 dage siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Katja Kean bor i Abel Kathrines gade. Iben Hjejle bor i Eriksgade, men min ven Bob har forsøgt at få hende smidt ud efter at de næsten kom op og slås om en Hello Kitty pose i vaskeriet. Sidst jeg mødte Katja Kean var, da hun stoppede op til narkomanfestivalen på Halmtorvet, og ham der bandana-bandido var henne og forsøge at forføre hende med en bønnewrap. Forrige gang jeg rendte ind i Katja Kean var på Ruby's sammen med Tægen. Tægen bliver fuldstændig top umulig når han bliver fuld. Vi havde drukket øller hos Luna, og lige før vi var på vej ud af døren, bestemte han sig for at iføre sig Lunas blå, lidt nussede frotté badekåbe. Tægens høje ranglede krop og den helt nedrappede frisure fik ham til at ligne et eller andet freakshow stukket af fra Sankt Hans. Det var et under han overhovedet blev sluppet ind på den fashionable cocktailbar. Her bestilte han en stor fadøl og en Bloody Mary som han stak ned i de dybe lommer i badekåben, hvorefter han henvendte sig til den forhenværende pornomodel. She was not impressed, mildest talt. Og det er kun hos den a-seksuelle Tæge, hvor hendes stålsatte afblegede laserblik ikke fremkaldte øjeblikkelig kastrationsangst. (Senere cyklede han helt ind i receptionen på Hotel Fox og brugte mig en dansekost, der fejede alle Ishøj-trunterne ud til siden - selvfølgelig med det resultat, at der stod ti af de her forstads-reality wannabe's klar til at kradse øjnene ud på mig - jeehezus).
Desuden siger nogen, at Jokeren bor på min gade. Det kan være han sidder på kvisten og skriver noget alla Jokke sagde det, klap dig selv på skulderen/ Stik mig en kold fad, så jeg' genopladet, godt taget. Men den nogen, som påstod at Jokeren boede her, blev I tvivl og begyndte at famle rundt I, at det enten var Jokeren eller LOC. Men for mit vedkommende er det næsten same same.
Kommer ikke meget ud af mit hus. Jeg skranter og spiser kiks. Jeg hoster om kap med Palle, som for tiden har masser af venner som kommer på besøg og råber: "JA, JA, JA FOR SADAN", når de ser fodbold og klirrer med flaskerne.

Nu er Roskilde billetten købt og hele Juli måned er ved at være absorberet med aktivitet. Om lidt kommer C og Frede 4 år på besøg. De skal bo her hele weekenden. Så der er dømt hygge og ikke fest. Vi skal I zoo, tivoli og den slags. Jeg håber vejrudsigten lyver.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Langt fra Las Vegas er publiceret 15/06-2012 16:17 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.