Valg 2019
Martin Micha...
3 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
4 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
9 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Jeg har nået at bestemme mig for hovedret, sammen med Teak.. Smider pizzastenen i ovnen, og bager mine famøse italienske store dejplader med fyld..

Jeg burde være ude af døren nu, nede og smide heste på fold, og der går da heller ikke mange minutter før hunden og mig trisser afsted derned.

Undervisningen kunne jeg ikke få lavet om i dag, super skod, så jeg skal da også lige ride midt i det hele! Mest irriterende fordi jeg ikke gider have konen med ned og kigge.. Vi drønede rundt i ridehuset sidst, i kampen for bedre balance, ikke særligt tilskuervenligt, men det er der bare ikke noget at gøre ved. Må nok bare give mig.

Teak skal klippes i dag. Hans hår er blevet alt for langt, så han går rundt og ser.......sjov ud.. Det er så tyndt og fint, og stritter lige ud til alle sider.. Microfonhår plejer de fagkyndige at kalde det, jeg plejer at sidde og smile, gemt bag et blad..

Jeg var nødt til lige at have det sidste med at min morgen.. Teak der stadig ligger og sover, og trækker vejret mens hans krop kun bevæger sig fordi luften bliver hevet ud og ind af mellemgulvet.. Det er ca lige så fredfyldt, som når dyr spiser..

Hypnotisk afslappende er effekten.. Mmm..

Hvis jeg nu lister musestille, kan det være det fortsætter lidt endnu.. Det så hyggeligt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tirsdag.. er publiceret 17/07-2012 08:10 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.