Roser af røget fisk..

Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 måned, 9 dage siden
Tilrettet sofabord
Peter
7 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
3 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
1 år, 2 måneder siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
2 år siden
Pandekagekomfur
Peter
8 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 år, 9 måneder siden
1-09
Halina Abram...
4 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
6 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
6 år siden
Faldt over en opskrift på en forret med så sigende en titel at det bliver den, uden at jeg behøver yderligere overvejelser..

Teaks far og hans kone kommer på besøg på tirsdag, til aftensmad. Vi får som regel en eller anden form for vildt når vi er deroppe på besøg, så jeg må lægge hjernen lidt i blød for at finde på noget godt - der intet har med vildt at gøre, men som dog er super lækkert.

Status: Jeg har forretten på plads.. Simpel, og super lækker..

Det endte som jeg forudså i går aftes. Teak kom ind, vækkede mig og forlagte at få at vide hvorfor jeg havde undgået ham det meste af dagen. Jeg fortalte ligeud. Vi snakkede videre i et par timer, om alt muligt. Han bad mig lukke op for sluserne med det samme en anden gang, for han bryder sig ikke om, at jeg går rundt og mildest talt ikke virker som om jeg er stolt af ham, som han selv sagde det.
Det skal jeg såmænd nok gøre, men det er svært at gøre det mens der er andre til stede.

Ekskæresten har fået en p-bøde, som jeg har bedt ham tage sig af, mod at jeg ordner noget retur for ham. Jeg gav ham girokortet med, og bad han få det løst, inden har få flere henvendelser fra dem. Jeg har lige snakket med ham, og sørme om han ikke har fået løst!

Ekskæresten har også fået en seddel om nyt syn. Haha. Tænk at hun er blevet stoppet af politiet og hverken kunne rulle vinduet ned ELLER åbne døren.

Åh ja. Og så er der noget med, at jeg skal på arbejde i morgen. 6:45. Nyt distrikt. Nye borgere. Ukendt "farvand". Jeg orker det ikke. Jeg ville ikke mere. Var grådkvalt over klamt vasketøj fra en alkoholiker, sidst jeg jobbede den. Måtte smide vasketøj i maskinen, i etaper, så klamt var det. Føj altså.

Teak knokler løs på sin shop. Kommer hjem SENT i aften/nat. Hunden ligger på ryggen ved siden af mig i sofaen, med hovedet hængende ud over kanten.

Jeg er træt. Har lavet ingenting, tjekket post og slappet af og forsøgt at få styr på menuen til på tirsdag.

I morgen venter job. 6:45-13:45. Søndagstillæg. Søndagstillæg er i virkeligheden min eneste grund til overhovedet at dukke op. Jeg håber vitterligt jeg kan slippe for at gøre det igen. Heldigvis ringede et af mine rengøringsjobs og fortalte at fotografen ville komme i næste uge og tage fotos af deres hjem, der skal sælges, og i den anledning ville hun gerne bestille den helt store tur. Fedt! Lige når nøden er størst..

Jeg har snart gnavet mig hele vejen gennem min studiebog. Det giver lidt blod på tanden, og jeg har netop bedt min mor, som har udskrevet to af mine studiebøger, om at sende det afsted på mandag, så jeg kan begynde at kaste lidt blikke rundt i det.

Jeg har skrevet til hende jeg har udset mig som min mentor, og hun blev heldigvis beæret og sagde ja, så jeg er ret spændt på at mødes med hende når hun kommer hjem fra USA. Det eneste der mangler at falde på plads nu, er Teaks indkomst, så han kan spæde til. Han er optimistisk, hvilket er rart. Jo tættere vi kommer på lønningsdag, jo mere bekymret bliver jeg (selvfølgelig), men sådan må det være.

6:45.. Argh den bliver ikke sjov..!
Godnat!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Roser af røget fisk.. er publiceret 14/07-2012 21:44 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.