Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
5 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
6 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
1 år, 10 måneder siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
4 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
10 år siden
Hey dagbog, jeg har lige drukket en flaske "sex on the beach" den var god...fik samme besked idag, - om jeg ikke ville med i klub..nej tak, - har aldrig været til den slags ting..er flere år siden jeg ellers har snakket med hende ellers.

har fået handlet ind..heh..hende fra fakta..spurgte om jeg ville købe en lotto med..sagde nej tak, hvis man vil være en vinder..bør man undgå at bruge penge..så sagde hun sagde jeg jo kunne være heldig..nej, sagde at jeg aldrig var heldig..min tand knækkede..og tandlægen havde fra denne mandag ferie i 2 uger..min cykel gik i stykker nu..og cykelsmeden har ferie nu..(har garanti på den) - nå men så havde jeg vel held i kærlighed..Nej..desværre..det havde hun heller ikke sagde hun..anyway, we laughed..all in a few minuts..

uh ja, har sagt ja til at være interreseret i en date på et site..men der er nok ikke nogen der lige siger ja til det tilbud.

00:38 - var gået iseng, men lå og tænkte på alle de dårlige mennesker jeg har mødt..alle de dårlige oplevelser jeg har fået. listen er lang..ikke godt, jeg har brug for at tænke på noget andet når jeg skal sove..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget træt og drink er publiceret 20/07-2012 21:34 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.