Åh altså! Følelser, følelser, følelser..

Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
5 år siden
Hatten af for os..

Bearnaisen kogte over i går, og det endte med en konflikt omkring begrebet at stole på hinanden. Aner ikke hvor det kom fra.

Kernen udsprang af en gammel tur til en kammerat han havde været på, som var endt i bytur med død telefon. Jeg følte at han havde skulle snige sig ud, og at han ikke ville fortælle mig hvad der skete - ergo, at han løj om hvad han skulle, fordi den oprindelige plan havde været en anden.

Spurgte ham direkte om han var nødt til at lyve for at komme ud når det var de lyster han havde - men det blev heldigvis afkræftet. Puh.

Så - desværre - igen igen - en masse ked af det hed, til ingen verdens nytte. Det snakkede vi også lidt om, og min seje kæreste mente at jeg måtte have brug for at komme af med det.. Og der har han helt ret. Nogle gange skal det ud, vendes, diskuteres og glemmes, før jeg finder ro igen..

Derudover fik vi lige en rigtig god idé i går, bestående af at spise frokost, ude. Knaldhamrende god ide. Det var rigtig rart lige at sidde og se lidt på hinanden, hive stikket lidt ud og blive serviceret lidt. Bagefter gik vi ned til cykelhandleren, hvor jeg fik købt mig en ny cykel. Næste step: Finde cykelforsikring! Er der nogen der har et godt tip, modtages det med kyshånd..

Skal hente den på fredag..

Jeg glæder mig!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Åh altså! Følelser, følelser, følelser.. er publiceret 08/08-2012 09:07 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.