Drømme man vågner af fordi man griner i søvne..

En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Drømte jeg var ude at køre..
I en åben vogn..

Havde fin stropløs kjole på, og behagelige sko. Jeg kørte. Ned af vejen hjemme, på vej hen mod første lyskryds. Så mig lidt omkring i bilen, for det kan man jo, når man drømmer..

Ved siden af sad Teak, iført gammeldags kuglerunde kørebriller og skindhat eller hjelm, med lukkestropperne flagrende oppe omkring ørene. Han smilede til mig, og ørene blev helt forstørrede i brillerne, og jeg kom til at grine højt.

Ups..

Men klokken er tyve i ni, så det passer i grunden nok meget godt, at jeg snart får øjne.. GC ligger inde på den anden side af væggen og hiver torsk indenbords..

Han tog sig et par halve sovepiller i går, så jeg forventer ikke at høre fra ham før om tidligst en time..

Snakkede med ham i går aftes om Pia Kjærsgårds exit fra dansk politik.. En meningsmåling viste at halvdelen af danskerne ikke syntes om hende som person.. Vi kunne jo så kun konstatere ikke at tilhøre den gruppe.. Som person virker hun rar nok, blev vi enige om, hendes politik er hun sindssygt dygtig til, og respekt for det, men dog uden at vi delte alle hendes holdninger.. Spændende spændende.. Jeg håber en dag hun skriver en bog om sit liv, og ikke om hendes politik, sker det, tror jeg den kunne blive ret spændende..

Det plimler og dingler nede fra gade.. Små børn kører i skole med deres forældre.. Forældrene skal lige fortælle børnene at de skal køre pænt inde om siden, så de ikke bliver kørt ned.. Lydene fra biler der snegler sig afsted, i forsøget på at tage hensyn til de små på den smalle vej, virker anderledes afstresset, i forhold til sædvanligt for gaden, hvor nogle førere nærmest hjulspinder hele vejen ned til krydset..

Indag står den på aflevering af bil. Bremseservice. Jeg skal løbe hjem derfra. Løb intervaller i går, så jeg er ret spændt på om jeg kan holde hele turen. Spændt på hvad intervallerne har gjort ved min gennemsnitsløbehastighed.. De kloge siger den går op, men nu ser vi..

Rigtig god dag.. 23 timer og 40 minutter, så er jeg den der er stukket;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Drømme man vågner af fordi man griner i søvne.. er publiceret 09/08-2012 08:52 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.