En stille bøn
Bastian
11 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 4 dage siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Så sidder jeg her så igen.. Sofaen hos GC.. Han gik sur i seng, fordi elevatoren ikke virkede.. Han var "fanget" heroppe i formiddags, men teknikerne kom hurtigt og lavede det, men sur var han. Så nu ligger han og sover..

Jeg har været ude og løbe, men det gik godt nok skidt!

Mit nye GPS-ur er i øvrigt herre smart! Der hører selvfølgelig pulsmåler med, så jeg kan se hvordan formen opfører sig.. Allerede på tur nr 2, er gns samt højeste puls under løbeturen faldet..! Fedt! Man kan uploade resultaterne fra turene på nettet, se turen og følge med i sin egen udvikling, mega fedt!

Men fedt er også, at man kan lave mål! Så jeg har lavet nogle små delmål her i starten. Rent løbemæssigt er målet tre turen om ugen af ca. 20 minutters varighed - ergo i løbet af syv dage skal jeg løbe i en time. På hjemmesiden kan jeg så følge med i hvor langt jeg er nået - og hvor langt jeg har igen. Dælme smart!

Andet mål er at overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger for motion, som tæller 30 minutters aktivitet dagligt, med øget puls - ergo tre en halv time på en uge. Det er også registreret - mon ikke jeg når det, taget i betragtning at denne uge bød på både badminton i Nordsjælland og badminton i den nye klub.. Det alene er fire timer..

Sidste mål drejer sig om den nye cykel. Den skal køres til, så jeg har opsat et mål på en times motion på den, i løbet af den næste uge. Noget tyder på at jeg skal en tur i Kongelunde og lægge blodspor ud - og jeg kommer frem og tilbage, på cykel!

Optur.. Jeg glæder mig til at komme ud i vejret, selvfølgelig fordi det lige nu er ret godt. Chefen får virkelig trukket nogle solide torsk i land, og manden min render rundt derhjemme og savner mig og glæder sig til at jeg kommer hjem i morgen.. Uuuhhh, yeah!

Og så vil jeg da i øvrigt skide det et stykke, at chefen er sur, det skal ikke gå ud over mit gode humør, fanget på 2. sal eller ej..

Vi drak Chai-te i går. Tiger Spice, føj det smager godt! Det tog mig ganske kort tid at finde en betydelig portion, rimelig billigt, på nettet. Men jeg bestilte ikke. Der kommer en forsikringsregning lige om lidt, der skal betales.. Det er i øvrigt noget underligt noget.. Pulver + mælkepulver + kogende vand.. GC drak tre krus.. Jeg nøjedes med et enkelt, og turde derudover ikke læse næringsdeklarationen..

I aften står den på Tigerreje-wokmad, hvis han ellers vågner i tide til at jeg kan komme ud og handle.. Tvivler lige nu, men sådan er det jo.. Hunden trænger til at komme ud og løbe en tur, men så må han dælme lette sit legeme fra sengen og køre ud og trille med den.. Savner lidt at han tager noget ansvar for sig selv, for dælen det er skræmmende at se på.. I hans øjne er han jo perfekt, og alt der ikke virker er andres fejl - derudover er det ydermere et lorteliv han fører, pga. sin kørestolsituation.. Suk.. Det hele kører i ring herinde.. Mindst en gang hver dag, skal hans ekskæreste lige omtales, og hvis nu, og dengang de var sammen, og hun var jo også - - - bla bla bla.

Har slæbt min taske herind.. I den ligger den ene bog til et af de kommende fag til næste skoleår.. Indrømmer gerne at det snart frister at åbne for den!

Lige nu er det NCIS, det er et godt afsnit, som slutter om halvanden time, når det er overstået, jamen SÅ kunne jeg jo lige læse et kapitel eller to.. Måske endda være vild nok til at lave en plan, så jeg har orienteret mig godt og grundigt i materialet inden studiestart.. Damn, det kunne være en sej plan!

Fuld af optimisme! ..Man kunne jo også kigge lidt i mappen i reklamepausen?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Plantet og den om Chai-te er publiceret 09/08-2012 17:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.