Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg har lidt gennemgående toilet trafik i dag, så der er ikke meget fysisk udfoldende ud over dette, da det aktivere! Vil dog have støvsuget, da ellers der hurtig samles hundehår til en hel sweater, selv om jeg ofte børster dem igennem.

Jeg skal til læge i morgen, og have udfyldt papirerne til sygedagpengekontoret. Vil bruge min passivitet til at nedfælde stikord, så jeg ikke står i samme situation igen! Ikke at jeg tror det med den pågældende læge, da jeg ofte har været med min far ved den samme.

André har ringet og spurt om jeg kunde kontakte hans sammen bo, da han gerne vil hjem et par dage. Denne er meget dominerende og bestemmende over for ham, så han formår ikke at sige fra. Jeg har fra starten af været modstander af hans kontakt med ham - netop pga. dette. Samtidig var det også i forbindelse med ham, at André tog et Bilka lån på 5000 kr. samt et andet tlf. lån på 1000 kr. Han har det som hans far havde det før han fik en ny mor (kone). Nemlig huller i lommen. Pengene skulle helst ikke devaluere, så de skulle/skal helst bruges med det samme.

Det var den kære støvsugning jeg kom fra.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øv er publiceret 09/08-2012 17:38 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.