Igår, idag, og imorgen

Brakvand
Marie Martin...
5 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
5 år siden
Vikinger på Bakken...
Kianna Kitte...
1 år, 2 måneder siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
1 år, 11 måneder siden
Spejle
Marie Martin...
5 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
2 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
2 år siden
Hey dagbog, Efter igår at have snakket med min mor..der sagde hun havde set en flot himmel der var mørk rød, og blå..og om at man ikke kunne nå den..og om, at det lyder underligt at komme helt der op..når folk snakker om at komme i himlen..så satte jeg mig hjemme igen ned, og begyndte at skrive..fik ondt i hovedet samtid med..men følte sjælen bevæge sig..energien...

I dag var jeg ovre for at handle ind, der var selvfølgelig en der skulle sidde i sin elektriske rullestol og spærre..så man ikke rigtig kunne komme til at se rugbrøden.

fik brev fra en pige på det kærligheds sted..ikke at det bliver til så meget tror jeg..jo, jeg kan sikkert skrive med hende i et stykke tid..men jeg er ikke typen der nogensinde spørger om en date..såå..og skriver heller aldrig frækt..

tænkte på, at se om hende fra jobcenteret var tilbage i morgen..så ville jeg lige svinge forbi med et par tomater og et par snack peber..måske er det noget for hende...jeg spiller ikke sådan rå tomater..og de er for små og for få til pizza.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Igår, idag, og imorgen er publiceret 12/08-2012 19:47 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.