Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 7 måneder siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Hey dagbog, - var med til et møde for første gang..vil ikke sige så meget andet om det, at det var fordi jeg var 100% inde i stoffet..og det stof der kommer til at ske om en uge.,..Jeg er katastrofe manden...men hvis jeg ikke var der, ville katastroferne ske,..jeg søger for, at sætte spotlight og løse de problemer der kommer, inden de kommer...Ja jeg sagde problemer! - der findes ikke udfordringer..for enten kan man løse et problem, eller også kan man ikke..det pædagog pis med udfordringer krummer jeg tær over..

Jeg tænker konstant "kaos teori" alt hvad der kan gå galt, vil gå galt..så hvordan løser jeg de problemer...samtidig når jeg bliver kaldt efter kan jeg identificere hvor problemet er...og løse det..og ja, nogle gange er problemet et program, andre gange er problemet kun, at en eller anden har taget et kabel ud...heldigvis er det ikke nogen udfordring at sætte det i igen..

Fik at vide til pausen, at hvis jeg skulle sendes ud igen..inden uddannelsen..så skulle jeg tænke på, at jeg godt måtte komme tilbage dertil..joooe..tak..

Ellers har jeg lige sendt en mail til hende fra jobcenteret..ja gu fanden er jeg rigid, men jeg er det fordi jeg er blevet mødt med rigide krav, som jeg finder nedværdigene at de overhovedet siger til mig..om at man jo skal komme til tiden osv..noget jeg altid har gjort samt det med at holde aftaler...nu da jobcenteret vil ændre noget..får de tilbage...så kan de føle sig som skidt der ikke er noget..JEG ved HVEM jeg er..Jeg er stærkere, og har mere ære i livet end de har til sammen! Hvis de efter deres liv, kan sige, at de er kommet næsten ligeså meget til tiden som jeg er det..så er det store ting!

Og musikken til denne dagbogs tekst er "fortunate son"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget møde er publiceret 13/09-2012 16:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.