Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 22 dage siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Det er nu omtrent midt om vinteren, jeg fyrer i brændeovnen hver aften og nogle gange også om dagen.
De sidste par dage har højeste dagtemperatur i Perth området ligget på ca. 17 grader C, tidligt om morgenen daler temperaturen i øjeblikket ned til 5 - 7 grader.
Det har regnet næsten uafbrudt i ca. 14 dage, men i dag holdt det tørvejr og i aften er vejret klart og vi kan se fuldmånen.
Vandstanden i dammene som vi får drikkevand fra, er nu målt højere end på samme tid sidste år. Men vi skal stadig ikke rutte med vandet, får vi hver aften at vide efter vejrudsigten. Jeg var oppe og se til Canning Dam forleden og vandstanden ser da heller ikke særligt imponerende ud.
Vi underholder os ellers med H.C.Andersen eventyr tegnefilm på børne tv om morgenen for tiden. Det er så vidt jeg kan se en ny serie lavet i Danmark, med lidt hjælp udefra - ikke skyggen af Disneys signatur nogen steder - så det er bare herligt at gamle Andersen helt får æren som han fortjener.
"The Fairytailer" står der i tv programmet og vi går nu ind i 4 uge, så det er efterhånden en hel del eventyr vi har set og optaget på bånd.
Skolerne holder term holidays i 2 uger, den ene uge er gået nu. Min datters klasse har knoklet med deres portefolioer inden ferien. Det er mapper fra hver elev, fulde af eksempler fra det første halve skoleår's arbejde. Mapperne har været en tur om the principal - inspektøren - som skrev kommentarer for derefter at blive sendt med børnene hjem til gennemsyn og kommentar fra forældrene inden mappen igen skulle afleveres før ferien. Det var meget interessant, heldigvis kun pæne kommentarer i "vores" mappe.
Måske kører vi "et smut" ud til Wave Rock en af dagene. Det er en klippeformation som gennem tusinder af år er blevet formet som en kæmpe bølge. Det er en køretur på ca. 4 timer og da det kun bliver en éndags tur, skal vi tidligt afsted. Nå, nu skal vi da også lige høre hvordan vejret arter sig i næste uge, men sne behøver vi nok ikke være bange for....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vinter er publiceret 12/07-2003 18:24 af kookaburra.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.