10 år siden

Galleri og vrede

Dagene der går
Lisa Brøndbe...
1 år, 9 måneder siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
5 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
6 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
5 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
8 år siden
Gik på galleri i dag....for første gang i meget lang tid. Trængte sådan til, for en gangs skyld at lave noget lyst betonet, kun for mig selv. Få luftet tankerne og fylde hovedet med noget andet end vrede, som har ligget og ætset som syre inde i mig de sidste 3 uger.Har prøvet at få fat på skolelederen for HF i den tid, men er vist blevet parkeret på ignorer listen.Har lagt den ene besked efter den anden på hans voicemail MED både mit navn og telefonnummer, og han ved jo udmærket godt hvad det drejer sig om.Konfliktsky ad helvede til! Han prøvede endda at overbevise mig om, at "sådan noget" ikke foregik på HANS skole.Men det var jo heller ikke ham, der havde et grædende og rystet barn siddende hjemme. Et barn, min pige, som til en skolefest, med deltagende lærere, fik puttet narko i hendes drink af en anden elev. En dreng med èt eneste formål, som desværre for ham mislykkedes.

Jeg er så vred og ked af det, så jeg har lyst til at køre de 200 kilometer op til skolen og sparke ham rigtig hårdt i r....!

Min datters tillid til andre har fået et knæk, og jeg får så ondt i sjælen når jeg ser på hende, og hun fortæller igen og igen, at hun ikke forstår det.At et andet menneske, som hun troede var en ven, kunne gøre sådan.
Jeg er så træt, sover virkelig dårligt, og ikke mange timer af gangen. Har poser under øjnene og flere grå hår end for en måned siden.Så i disse dage er mit spejl en mandags model, med en virkelig dårlig billedkvalitet.
Ville være en ide, hvis jeg startede på at male det portræt i dag.Det skulle have været færdigt for længe siden, og jeg har lidt dårlig samvittighed.

Så i dag er jeg træt og nervøs, datteren skal til fest og sove hos en veninde bagefter.
Så jeg ved at jeg igen ikke får sovet.
Men lynet slår vel ikke ned samme sted to gange?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Galleri og vrede er publiceret 29/09-2012 20:47 af andpoets.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.