Triste mærkedage

Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
8 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
3 år siden
den første dag år 2013
bondeven
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
2 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
4 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
6 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
5 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
8 år siden
Kære Morten/far/stedfar

Tillykke med fødselsdagen. I dag ville du være blevet 64, men det nåede du aldrig, for i går er det 3 år siden du døde fra os.

Da jeg kørte ind til mine kolleger i går for at spise sammen med dem efter en hel dag med teamarbejde, spillede de en ny sang med Rasmus Seebach, Ankerstjerne og vidst nok også Burhan G, og den var rigtig fin. 1000 år hedder den.

Den ramte lige i hjertet og der trillede tårer på min kind, mens jeg kørte gennem den mørke by i sne og julelys. Du mangler ved bordet, når familien er samlet, men jeg kan stadig høre din stemme og mærke din tilstedeværelse. Nogle gange jeg endda dufte dig.

Du er her ikke mere, og det er jeg ked af, men på samme tid er det også en lettelse, og der er ting jeg ikke behøver at tage stilling til eller blive irriteret over.

Du har haft det svært - det er der ingen tvivl om med den kendte far du havde, og de mobberier du er blevet udsat for. Det er bare ikke nogen undskyldning for at behandle andre dårligt - aldrig.

Men lige meget hvad, har du været min far i 28 år, så det er ikke så mærkeligt at jeg bliver ked af det hvert år på denne tid, og også her til jul. Det er så kort tid siden du var her :'( Det er så mærkeligt at holde jul et andet sted - uden dig.

Jeg savner dig Morten! Og det gør mor også, selvom hun prøver at spille tapper.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Triste mærkedage er publiceret 04/12-2012 10:10 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.