9 år siden

Jeg forstår ikke jeg kan..

Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
7 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
1 år, 4 måneder siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Tegning
Jette Peters...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
9 år siden
200
Jette Peters...
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
8 år siden
Det er hårdt at indrømme over for sig selv, at du var vigtigere end noget andet. At du var drivkraften i mit liv. Det er hårdt at vide, at du aldrig skal være min igen, at du aldrig bliver min. Det er hårdt at indse, at jeg virkelig har truffet en beslutning, og jeg har trukket grænsen, for hvad jeg vil stå model til.
Jeg har et tomt hul i kroppen, og det hul bliver kun udfyldt når du er i nærheden. Jeg kan mærke det hele tiden, og så kommer jeg til at savne dig.

Savne dig?
Ja, jeg savner dig mere end ord kan beskrive. Jeg savner dig mere end hvad jeg tør indrømme. Selvfølgelig gør jeg det. Og jeg synes det er allerhelvedes svært at du ikke er her. Jeg har det svært uden dig, men jeg har det ligeså svært med dig, og det var at tage en beslutning.

Elsker jeg dig?
Hvis du nogensinde skulle være i tvivl om min kærlighed til dig, skal du bare huske på alle de ting jeg har gjort for dig. Alle de ting jeg har stået model til. Jeg elsker dig højere end noget andet, og jeg har aldrig været sur på dig. Jeg har aldrig kunne blive sur på dig. Hver gang du sagde, at jeg var en dejlig pige, og at du altid ville holde af mig, bliver jeg så sårbar, og nærmest ked af det, for det mindede mig om at du stoppede med at elske mig, alt imens jeg forgudede dig, og elskede dig.

Hvis jeg vågnede om natten, kunne jeg ligge og kigge på dig, beundre din krop, beudre dig. Jeg nussede dig i hårene på brystet, dine arme, kyssede gerne dine skuldre, lagde min ind til dig, kun for at kunne mærke al din varme fra din krop. Så jeg kunne mærk hver en lille detalje, og hudoverflade.

Det piner mig selv, at vi ikke fik det til at fungere, at vi troede på det. At du bare opgav, mens jeg kæmpede for det i 2 år. Jeg kæmpede en kamp, jeg ikke kunne vinde, men som jeg tabte. Jeg kæmpede for dig, selvom du havde en kæreste, jeg kæmpede selvom du var sur på mig, jeg kæmpede til jeg ikke kunne mere.

Jeg fortryder jeg sagde fra, og sagde farvel. Men hvad nyttede det? Du ville ikke det samme som mig, du ville ikke give alt det jeg gav i det. Jeg fortryder at jeg ikke kunne kysse dig farvel, sige ordentlig farvel til dig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg forstår ikke jeg kan.. er publiceret 08/01-2013 16:08 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.