Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
5 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 2 dage siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Har haft en skøn weekend. I går søndag, kørte jeg op til min bedste veninde, der bor ved Odder. Vi skulle i Århus Musikhus sammen. Jeg parkerede min bil hos hende og så kørte vi sammen i hendes bil ind til Århus (hun er mere kendt der). Vi var i god tid og der var rigeligt med P-pladser. Vi havde bestilt bord på restaurenten til kl. 18.00 og hyggede os med en lækker 2-retters menu. Tror nok tjenerne synes vi var nogle fjollehoveder, så som vi snakkede og grinede. Men nu havde vi jo heller ikke set hinanden i næsten en måned, så der var meget der lige skulle snakkes om. Forestillingen skulle begynde kl. 20.00, så en halv time før, gik vi ned, parkerede vores frakker i garderoben og gik hen mod store sal hvor vi skulle være. Vi skulle ind og se "Rythm of the Dance". Der stod en og solgte programmer og cd'er. Vi købte begge et program, og jeg købte også to cd'er. Jeg har 3 derhjemme i forvejen med samme slags. Vi havde fået nogle rimelig gode pladser og så gik showet igang.

Nu har jeg set sådan et show en gang før. Jeg tror det var i 2007, i Kolding, og dengang hed det vist "Lord of the Dance". Det var lidt anderledes end det her, men ligeså pragtfuldt og fantastisk. For min veninde var det første gang at hun oplevede det, men hun synes også godt om det. De var færdige ca. 22.15 efter at være klappet ud 3 gange til stående bifald. Men de var også gode.

Da min veninde og jeg var kommet ud af salen og egentlig var på vej hen mod garderoben efter vores jakker, kom en af de kvindelige danser pludselig ivrigt hoppende, løbende forbi os. Og vi standsede op og kiggede på hinanden og sagde "Hov det var da en af danserne!" Vi kiggede efter hende for at se hvor hun skulle hen. Og henne ved et bord med en kreds af publikum omkring sig, stod en lille gruppe af danserne og skrev autografer. Min veninde ville sjovt nok ikke selv have en autograf, men insisterede på at jeg skulle hen og have en, og efter lidt overtalelse gik jeg hen og stillede mig i kø. Jeg ledte efter min billet, men kunne ikke lige finde den, så det blev mit program de skrev på. Den kvindelige solodanserinde spurgte om jeg havde nydt showet og jeg svarede selvfølgelig "Yes, very much".

Derefter gik vi hen og fik vores frakker og var egentlig på vej ud, da jeg selvfølgelig fandt den billet. Så insisterede min veninde på at jeg skulle gå hen og få dem til at skrive autografer på den også (de stod der stadig). Jeg sagde, at jeg da ikke kunne komme to gange. Men hun påstod at de ikke ville kunne kende mig når jeg havde fået min jakke på. Så jeg gik derhen igen. Og de skrev også på min billet - men de kiggede lige op en ekstra gang, så vi blev enige om bagefter, at de alligevel havde genkendt mig, men ikke sagt noget.

Nå, det blev jo lidt sent inden vi var i Odder. Jeg blev lidt og snakkede inden jeg tog afsted. Jeg havde lovet mine forældre (der bor i nærheden) lige at kigge ind - uanset hvor sent det blev. Så jeg var lige forbi mine forældre. Der fik jeg en kop the og et stykke franskbrød (og en lille snak). De er jo så bekymrede for deres "lille pige" der sådan kører på vejen så sent om natten. Øh "lille pige"? Hallo mor og far. Jeg er 41 år. Jeg er ikke længere en lille pige! Jeg kørte fra mine forældre ca. 00.20 og var hjemme ca. 1 time senere. Og så op og på job i dag! Er lidt træt, men det har været det værd. Super søndag :o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Super søndag :o) er publiceret 11/02-2013 10:18 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.