11 år siden

Den eneste ene? Soulmate?

Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Jeg spurgte en tæt veninde, om hun troede på den eneste ene igår, eller om hun troede på der altid ville være en "connection" mellem to mennesker. Hun sagde, at hun ikke vidste om hun troede på det med "den eneste ene", men at der nok altid vil være en "connection" mellem to mennesker der har elsket hinanden, om det så er en positiv eller negativ "connection" vidste hun så ikke. Det afhang af situationen.

Men findes den eneste ene? Tror jeg på den eneste ene?
Jeg kom frem med svaret, ja. Min eks kæreste og jeg, talte i søndags om hvordan det ville være at blive gamle sammen, hvordan det ville være at bo sammen, og at vi aftalte at tage på ferie sammen.
Da jeg kom hjem igår morges, kom jeg til at tænke på "den eneste ene, og connection mellem to mennesker." Jeg ved ikke om jeg tror min eks kæreste er min eneste ene, men jeg tror altid der vil være en "connection" mellem os. Jeg tror at hvis vi begge er singler om 20 år, så vil vi finde sammen igen. Der vil altid være en tiltrækning som ingen af os kan benægte.

Selvom han er dårlig for mig, så elsker jeg ham over alt på jorden! Vi har aldrig haft det bedre end vi har det nu, så hvorfor ikke nyde det? Hvorfor ikke nyde at vi endelig har det godt sammen, skal på ferie i uge 27 sammen, hvorfor ikke bare nyde det? Jeg har i hvert fald tænk mig at lade mig selv nyde det!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den eneste ene? Soulmate? er publiceret 19/02-2013 10:08 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.