Ferie med bivirkninger

Galleri partner
Poul Brasch ...
5 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
8 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
Hey dagbog, I dag er en rigtig..rigtig, trals dag! - ok..jeg ved godt, at jeg teoretisk kan sove længere..men det ved vi jo alle, at det gør man ikke bare lige sådan,..når man er vandt til at stå op. anyway, det er ikke det værste...jeg har en pige der nok vil møde mig, men jeg tror ikke på, at vi er noget for hinanden..hun er ikke helt kommet over druk stadiet..og hun ved det godt..at vi er forskellige..+ afstanden gør det teoretisk umuligt at have et forhold..sååe, er det blot endnu en af dem jeg render ind i? - well, hey you cant beat the side effects..men jeg vil jo gerne noget mere, - heh, dream on!nå, men det er heller ikke det dårlige idag..og det er heller ikke den ulækre supper med kødboller jeg fik bikset sammen..føj..nej, det er det at jeg hele dagen har haft en blodtryks måler på..som næsten måler konstant...aargh..

sidder lige nu og spiller Quiz Battle, - imod en med et kvinde billede..kunne være hende selv..men, heh..jeg har vundet over hende snart 3 gange nu..ud af 3...skulle hun vinde 4 runde..gætter jeg på hun som mange andre kvinder tager armene i vejret og råber at hun som kvinde bare er bedre...heh..

22:44 - spiller stadig imod hende :) and you have beat her every single time..right at the end..jo men jeg har altid været foran..men nogle gange kommer hun tæt på mig..også har jeg lige en x4..også er hun bare færdig :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie med bivirkninger er publiceret 25/03-2013 19:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.