Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Hey dagbog, jeg fik ikke sovet særlig godt og meget..hende fra igår der tabte alle 5 gange imod mig..tja, der var en invitations match til en 6. runde..og ja, selv om vi lige er startet..så er jeg bange for, at hun vinder denne runde..hun er ikke dum, og jeg føler mig tom..jeg drømte at alle os mennesker var flygtet ned under jorden, i en Alien invasion..der jagtede de os, og dræbte os..på et tidspunkt havde de mig og alle andre dræbt..men så sprang jeg i live igen efter de var væk..jeg flygtede dybere ned i undergrunden, og arbejdede på nye gange..indtil den endelige invasion kom..hvor vi - der var kommet nye mennesker til...vandt i et slag over især en grusom alien...anyway..føler mig pumpet for energi idag..efter den drømme nat..mere senere.

14:16 - jeg har gjort rent i lejligheden, - støvet hobede sig op. på spille fronten er jeg lagt foran pigen igen..i det 6 spil :) det ser ud til, at jeg vinder..igen igen..

18:44 - puha, jeg troede jeg endelig skulle tabe til hende pigen jeg ikke kender..men som jeg spiller imod..hun ser som sagt ret pæn ud på sit billede..de sidste 8 runder havde jeg vundet..og jeg var 2000 point bagud..og målet var ikke så langt fremme..lige før lægger der altid en x3 så man kan få det antal point man ville score på det spørgsmål 3 dobblet..første giver 100..nr 2..giver 200..3..300 osv..for at jeg skulle nå det felt, så ville jeg skulle svare alle 5 spørgsmål rigtigt..ja, jeg sad og spillede wow samtidig, så jeg var lidt distraheret..men tog mig sammen..hvad hun ikke vidste var..at jeg havde en x4 i ærmet også..og det lykkes mig at nå x3 feltet..så der placerede jeg min x4 ned..så det blev x3+x4 - oog boooom 6000 point på det spørgsmål! - så hun blev slået på målstegen..puha..ville ha været slemt at tabe til hende *GG* Ej,..det er ok..men sejr 9 i træk er i hus..er igang med spil 10 nu..gad vide om hun vinder den? statistisk har hun vel 50% chance..kan høre andy kaufman...Yes, i beat her..ofcause..womens World champion..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ny dag truer er publiceret 26/03-2013 07:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.