Ny Telefon og gå tur...

Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
10 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Udgivelse
Ansu Orheim ...
10 måneder, 1 dag siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg købte mig en ny telefon, og fik flyttet mit sim kort, og sikret mig at jeg ikke stadig giver penge til der hvor jeg havde den anden. - Jeg måttet hellere få mig en billig telefon med internet.

Min mor skulle op og have høre apparatet tjekket, så jeg var med dem. vi havde snakket om, at vi jo kunne tjekke ud, hvor lang tid det tager for mig, at gå fra banegården og til uddannelses stedet. - så sidder hun og siger i bilen at jeg jo ikke er så god til bens, - og at hun går hurtigere end mig (pga min vægt) - Heeey, did anybody just poke me!? hahaha...og ja, jeg har ømme ben men,..i am power, - så vi begyndte at gå..satte musikken "007 is also gonna die" med Nephew over i mit hoved..og sang den med rytme i mit indre, så jeg begyndte at gå til den...... hun fandt ud af, at jeg kan gå hurtigt nok..hun var i hvert fald bagefter..og sagde bagefter faktisk, at hun ikke havde regnet med at jeg kunne gå så hurtigt...Never underestimate the true Jester...vi har altid kunnet gå hurtigt i min familie..

Jeg ved godt jeg snart skal begynde, men jeg har svært ved at se mig der..

18:44 , - hun siger hun er bange for at jeg dør af det, - vil jo gerne have at jeg lever længe..men leve for hvad? - for at sidde her alene? er det godhed? eller er det tortur.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny Telefon og gå tur... er publiceret 30/07-2013 16:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.